0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie bos haar

Een mooie bos haar

Misschien herken je het wel, je bent een beetje onzeker over je dunne haar. Dit is helemaal niet iets om je voor te schamen, veel vrouwen geven aan dat ze niet helemaal blij zijn met hun uiterlijk. Het fijne is dan ook dat het niet het einde van de wereld is, er zijn namelijk ontzettend veel oplossingen voor je probleem. Maar de allerbeste oplossing is nog wel het kopen van hair extensions, misschien heb je ze al of misschien heb je ze al eens in gehad. Lees verder om er achter te komen wat ze nu zijn en hoe je ze moet gebruiken.

Hoe werken extentions?

Eigenlijk is een hair extension niets meer dan een verlengstuk van je haar. Het is gewoon een lap haar die vastzit in je haar, het werkt als een soort extra laagje. Zo lijkt je haar dus langer en alle dunne plekjes zullen net wat meer opgevuld zijn. Er zijn echt mega veel kleuren waar je kunt uit kunt kiezen, ook zijn er speciale soorten die ideaal zijn voor mensen met dun haar. De extensions moet je in het haar schuiven, zo blijven ze vast zitten. Het is dus echt de ideale manier om ervoor te zorgen dat jouw haar weer tip top in orde zit.

 

Waar kopen?

Er zijn heel veel winkels die extensions in de schappen hebben liggen. Ook kun je naar de kapper gaan, deze heeft ze vaak ook in het assortiment. Ze zitten meestal in een pakje met een paar extensions bij elkaar. Wanneer je nu niet zo’n fan bent van de stad kun je natuurlijk ook gewoon even op internet kijken. Ze zijn niet zo heel erg duur, afhankelijk van de soort en van de kwaliteit natuurlijk. Kijk dus maar eens goed rond, er zijn er genoeg te vinden op Google.

 

Maar hoe gebruik ik ze?

Het is niet super moeilijk om de extensions in te doen, vaak zit er wel een soort gidsje bij met de beste tips hoe je ze in je haar kunt schuiven. Als je dit een beetje eng vindt dan kun je ook even naar de kapper gaan. Deze kan je nog veel tips geven over hoe je ze het beste in kunt doen, het is tenslotte zijn of haar vak. Ook heb je zo garantie dat het de eerste keer goed zit, vervolgens kun je het zelf gaan leren. Als je het zelf wilt proberen kun je ook altijd even op YouTube kijken, hier staan veel soorten video’s op die je stap voor stap uitleggen hoe je ze in moet doen. Het is dus niet iets wat heel veel oefening of kennis vereist, het is net even iets wat je door moet hebben.

 

https://www.oxyextensions.nl/