0rk.nl
Image default
Bedrijven

Mooiste zwembaden ter wereld

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk naar een mooie plek. Vaak wil je hier wel een plek hebben om te zwemmen, zoals bijvoorbeeld een mooi zwembad. Om hier een goede keuze in te maken, die niet alleen geschikt is voor kinderen maar ook voor volwassene, zullen de vier mooiste zwembaden ter wereld in dit artikel besproken worden.

Zo staat op één het zwembad van de Four Seasons Safari Lodge in de Serengeti in Tanzania. Hier kun je tijdens het zwemmen kijken naar de wilde olifanten die vlak naast het zwembad eten en badderen. Je hebt dus een geweldig uitzicht op de wilde natuur en dit zorgt voor een fantastische ervaring terwijl jij lekker in het zwembad ligt.

Het zwembad wat op ons lijstje op nummer twee staat ligt vlakbij Santiago de Chili. Het zwembad van San Alfonso del Mar in Algarrobo is het grootste zwembad ter wereld. Het zwembad bevat gefilterd oceaan water aan de Stille Oceaan, waar het zwembad aan ligt. Het is precies één kilometer lang en je kan zelfs duiken en surfen in dit zwembad.

Het derde zwembad on ons lijstjes is van het Ubud Hanging Gardens Hotel in Bali, Indonesië. Dit zwembad is erg mooi ontworpen. Zo bestaat het uit verschillende lagen en bevind je je in de jungle. Je hebt hierdoor fantastisch uitzicht over de rijstvelden en de jungle van Bali.

In Singapore bevindt zich de infinity pool op het Marina Bay Sands Hotel. Dit zwembad ligt op de 57e verdieping en is het hoogst gelegen zwembad van de wereld. Hiermee kan je je wel voorstellen dat je een adembenemend uitzicht hebt op de skyline van Singapore.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon zelf een zwembad in je tuin te laten plaatsen. Wel moet je erbij stil staan dat een zwembad redelijk veel onderhoud nodig heeft. Zo moet je een zwembad afdekken in de winter met een zwembadafdekking.

http://zwembadafdekkingen.nl