0rk.nl
Image default
Bedrijven

Met relatietherapie Rotterdam weer samen verder

Iedere relatie kent hoogtepunten en minder goede periodes. Soms komt u daar samen met uw partner prima zelf uit. Veel stellen zullen jaloers op u zijn. Want er kan ook een moment komen dat het een compleet ander verhaal wordt, bijvoorbeeld als niet alles meer uitgesproken wordt of besproken kan worden. In dat geval is er een soort mediation nodig, een relatietherapie Rotterdam om weer samen verder te kunnen. Wilt u daar allebei voor gaan, dan is de kans van slagen groot.

Elke relatie is aan verandering onderhevig

Het lijkt allemaal zo leuk, een nieuwe relatie. Alles is leuk, het is alleen maar gezellig. Wie zien vooral de positieve eigenschappen van elkaar. De minder positieve zien we niet, willen we niet zien of nemen we voor lief. Maar na verloop van tijd, soms pas als mensen lang samen zijn, gaat het wringen. We gaan ons irriteren aan die mindere eigenschappen. Met relatietherapie Rotterdam kijkt u daar samen naar, en ontdekt u of en hoe u samen verder kunt in uw relatie.

We veranderen zelf ook

Maar we vergeten vaak iets: we zijn zelf natuurlijk ook aan verandering onderhevig. De meeste mensen vinden andere dingen belangrijk, staan anders in het leven als ze 35 zijn, dan toen ze 18 waren. Als u allebei dezelfde kant op verandert, of het verschil niet te groot wordt, dan is er niets aan de hand. Dan heeft u waarschijnlijk geen relatietherapie Rotterdam nodig, tenzij er hier en daar iets wringt wat u niet groter wilt laten worden.

Uit elkaar groeien

Maar als u beiden heel anders naar het leven, werk, de maatschappij en het gezin kijkt, dan kan het wel eens problematisch worden. Met relatietherapie Rotterdam leert u (meer) begrip op te brengen voor elkaar en ontdekt u wat er moet veranderen om weer dichterbij elkaar te komen.

https://therapievanderheul.nl/