0rk.nl
Image default
Bedrijven

Met https://transformatie.nu pakt u door in uw ontwikkeling

Veel mensen komen er in de loop van hun leven achter dat ze een andere richting willen inslaan. Bij sommigen gebeurt dat op jonge leeftijd, bij anderen als ze al tientallen jaren levenservaring hebben opgedaan. De één komt er bij uit omdat hij vastloopt, bij de ander is het een vervolg op eerdere stappen. Hoe dan ook heeft u met https://transformatie.nu een mogelijkheid bij de hand om nu eens echt stappen te zetten.

U bent aan zet

Er zijn mensen die denken dat een coach hen gaat helpen. Dat klopt slechts ten dele. Een coach begeleidt u in een proces dat u niet alleen aan kunt gaan, om de simpele reden dat we allemaal geneigd zijn om te blijven doen wat we altijd al deden. Terwijl het er juist om gaat om iets anders te doen, een andere keuze te maken. Uw coach geeft u een zetje, de rest doet u zelf. Bij https://transformatie.nu hebben ze daar diverse methoden voor.

Onderzoek uzelf

Soms speelt er iets waar u niet graag of niet makkelijk over praat. Vaak heeft u zelf niet in de gaten hoe enorm dat u beperkt. Het klinkt heftig, maar met EMDR Den Haag roept u de gebeurtenissen die tot een trauma hebben geleid opnieuw op. Echter: de sfeer waarin dit gebeurt is compleet anders. Hierdoor krijg natuurlijke verwerking een flinke prikkel en kunt u het trauma langzaam loslaten.

Slapend herstellen

Uw hersenen worden bij EMDR Den Haag afgeleid, waardoor uw niet met uw aandacht bij de gebeurtenissen bent, maar ze wel herbeleeft. U kunt het vergelijken met een REM-slaap, en geeft u de mogelijkheid om weer anders door het leven te gaan. Het trauma is niet helemaal weg, maar u heeft, met EMDR Den Haag, een nieuw evenwicht voor uzelf gecreëerd.

https://transformatie.nu/

Related posts

Pellet BBQ’s zijn de nieuwste trend

Wat is een gebitsprothese?

Troebel zwembadwater