0rk.nl
Image default
Banen en opleidingen

Maak jouw droom waar dankzij PADI duiken

Heb je er altijd al van gedroomd om te duiken op de mooiste gebieden in de wereld, maar heb je nog geen duikbrevet? Bij Duikcentrum de Aalscholvers worden er diverse cursussen gegeven op verschillende lesniveaus. Je leert hier duiken met behulp van het PADI systeem. Bij dit duikcentrum krijg je les van ervaren instructeurs die zelf veel ervaring hebben met duiken en dit zelf ook nog steeds doen. Als je nog nooit hebt gedoken, start je natuurlijk als beginner. Heb je bij het PADI duiken reeds jouw certificaat behaald? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om door te groeien en nog meer te leren om uiteindelijk een vakkundig duiker te worden. Na het behalen van deze PADI cursus ben je bevoegd om overal ter wereld te duiken.

Zet je eerste stappen met een PADI cursus

Bij Duikcentrum de Aalscholvers leer je PADI duiken door het volgen van een cursus. Het lesmateriaal dat in deze cursus gebruikt wordt, gebruiken instructeurs over de hele wereld om mensen te leren duiken. Bij dit duikcentrum heb je geen grote groepen waar je in verzuipt, maar juist persoonlijke begeleiding. Iedere instructeur heeft maximaal twee cursisten die hij of zij begeleidt. Hierdoor krijg je als cursist de aandacht die je nodig hebt om het duiken onder de knie te krijgen. De cursus is laagdrempelig en heeft een rustige opbouw. Je leert alle vaardigheden in kleine stappen, dankzij zo realistisch mogelijke oefeningen.

Scoor je duikapparatuur en ga duiken

Ben je geslaagd voor het PADI duiken en ben je op zoek naar het juiste materiaal? In de winkel van Duikcentrum de Aalscholvers kun je alles kopen wat je nodig hebt. Je kunt hier terecht voor duiktassen, schoenen, snorkels en natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, een duikpak. Je kunt eenvoudig de winkel in Tilburg bezoeken. Als je hier geen mogelijkheid voor hebt, kun je ook gemakkelijk online je benodigdheden bestellen. Tijdens de duikcursus laten de instructeurs meteen zien wat je allemaal nodig hebt als je net begint.

https://www.aalscholvers.nl/