0rk.nl
Image default
Bedrijven

Koop bij Jacksart een popart schilderij of persoonlijk kunstwerk

Kunstliefhebber? Kies een popart schilderij van Jacksart uit

Houdt u van de combinatie van een rijk kleurenpalet en fotografie? Kunstenaar Jack Liemburg is de eigenaar van galerie Jacksart in Apeldoorn. Hij maakt zo’n tweehonderd tot driehonderd kunstwerken per jaar, waaronder veel mixed media kunstwerken, die een mix zijn van schildertechniek en fotobewerking. Laat door Jack een kunstwerk in opdracht maken of lease een popart schilderij om uw interieur mee te verfraaien.

Schilderij in popart-stijl

Popart is ontstaan in de jaren vijftig van de vorige eeuw en gebruikt beelden uit de consumptiemaatschappij. Ook is vaak humor in het kunstwerk verwerkt. Jacksart biedt de keuze uit talloze popart schilderijen die Jack al heeft gemaakt en die u in uw restaurant, op uw bedrijf of in uw eigen huis kunt ophangen. U bent uiteraard welkom om deze kunstwerken te komen bekijken in de galerie. Wilt u zelf een persoonlijk popart schilderij laten maken over een bepaald onderwerp? Verras een dierbare, collega of jubilaris dan met een door Jack op maat gemaakt schilderij.

Een persoonlijk schilderij laten maken

Een schilderij laten maken door Jacksart levert een uniek cadeau op. U levert zelf een idee, beeldmateriaal of een thema aan, zodat Jack helemaal naar uw wensen een persoonlijk schilderij kan maken. Uiteraard werkt de kunstenaar in zijn eigen, herkenbare stijl. In de galerie kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen Jacksart schilderij, maar het is ook mogelijk om de opdracht telefonisch te regelen. Door uw eigen thema’s en beelden te verwerken, creëert Jack een bijzondere herinnering aan een gebeurtenis of een persoon.

Heeft u interesse in het kopen, leasen of laten maken van een Jacksart schilderij, kom dan langs in de galerie aan de Sprengenweg in Apeldoorn. Het is ook mogelijk om online een bestaand schilderij te bestellen. Zo heeft u snel een professioneel popart schilderij in huis waar u elke dag plezier van heeft!

https://www.jacksart.nl/