0rk.nl
Image default
Bedrijven

Kleding laten stomen Amsterdam

Heb je kleding dat je graag professioneel wilt laten stomen? Schakel dan de stoomservice in van Simpleclean, deze Stomerij in Amsterdam zorgt ervoor dat uw kleding netjes en professioneel gestoomt wordt. Wist je dat de bezorging en het ophalen van je kleding volledig gratis is? Je kunt via de website een prijsopgave opvragen en ook contact opnemen als je vragen hebt. Naast stomen doet he tbedrijf ook wassen, stomen, reparatie van uw kleding en strijken. De prijzen zijn zeer scherp en we kunnen zeggen dat dit een van de goedkopere stomerijen in Amsterdam is. Voor zowel particulier en zakelijk wassen en stomen van kleding zit je bij Simpleclean goed.

Hoe werkt deze Amsterdamse stomerij?

Misschien dat je denkt dat het ingewikkeld is, dat is echter niet zo. Je kunt deze wasserette en stomerij in Amsterdam met enkele stappen inschakelen!

  • Plaats een order: Als je een order plaatst via de website krijg je per mail een bevestiging zodat je zeker weet dat het goed zit. 
  • Ophalen van je bestelling: De chauffeurs van Simpleclean halen je kleding op bij jou op locatie, klaar om te stomen en te wassen!
  • Schoon, wat is de status: Je ontvangt per mail een status van je bestelling, zodat je precies weet hoe en waar je kleding zich op dit moment bevindt.
  • Bezorging: Nadat je gebruik hebt gemaakt van deze geweldige service wil je natuurlijk zo snel mogelijk je kleding weer in huis hebben! De bezorging hiervan is helemaal gratis. Wel zo fijn!

Telefoonnummer Simpleclean B.V: 020-3312421
Adres: SimpleClean B.V. Nieuwe Hemweg 34 1013CX Amsterdam
Email: info@simpleclean.nl
Openingstijden: Maandag tot Vrijdag 09:00  – 18:00
(zaterdag van 12:00 tot 16:00).
Zondag gesloten.

https://simpleclean.nl/stomerij-amsterdam/