0rk.nl
Image default
Bedrijven

Kies voor Co packing in Nederland door een specialist

Co packing door Macropack is sowieso een goede beslissing, dit zorgt voor de hoogst haalbare zekerheid en veiligheid. Deze specialist heeft al talloze bedrijven geholpen aan de juiste verpakking op maat. Veel verschillende soorten verpakking behoren tot de mogelijkheid. U kunt gebruiken maken van professionele verpakkingen voor: poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen en tabletten. Ontdek de moderne mogelijkheden voor het verpakken door de door u gewenste producten bij Macropack.

Veilig en vertrouwd verpakken

Macropack is een toonaangevende naam op het gebied van voedselverpakkingen. Omdat Macropack tot de grootste copackers van Nederland behoort, weten de experts u zeker goed te helpen. Macropack hecht zeer hoge waarde aan de productveiligheid en kwaliteit, dit staat altijd bovenaan. Co-packing betekent contractverpakker. Dit betekent dat bedrijven de hulp inschakelen van en co-packer om producten te efficiënt en veilig te verpakken. Samenwerken met een professionele co-packer zorgt dat u geen zorgen heeft over de verpakkingsafwerking.

Ontdek de vele mogelijkheden

Macropack beschikt over een zeer breed aanbod van verpakkingsvormen. U kunt zelf bepalen welke materialen of manier van verpakken u kiest. Kiezen voor Macropack is een zeer goede keuze. Deze toonaangevende copacker zorgt voor maximale betrouwbaarheid. Copacker Macropack kenmerkt zich als gekwalificeerd copacker. Macropack is FSSC 220000 gecertificeerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het verpakken van uw producten.

Het afvullen van vloeistoffen

Vloeistoffen afvullen is één van de specialiteiten van Macropack. Wanneer u vloeistoffen wilt laten afvullen door een specialist bent u hier aan het juiste adres. Vloeistoffen afvullen in de juiste verpakking door Macropack is een slimme keuze. Hierbij kunt u vertrouwen op de hoogst haalbare kwaliteit, productveiligheid en zekerheid. Laat uw vloeistoffen afvullen door een professional om zeker te zijn van het beste resultaat. Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd en biedt een scheiding voor pinda-vrije producten. Al vanaf 10.000 stuks kunt u terecht.

https://www.macropack.nl/

Related posts

verander uw interieur

De psychiater uit Amstelveen met de beste therapie

4 Goede eigenschappen van een makelaar