0rk.nl
Image default
Bedrijven

Je spullen tijdelijk opslaan in de opslag in Sittard

Je gaat verhuizen en je hebt een opslag in Sittard nodig om tijdelijk even je spullen in op te slaan voordat je het huis kunt gaan betreden. Misschien moet je nog wel even schilderen, moet de vloer worden gelegd et cetera. Maar het andere huis moet je wel al helemaal klaar maken voor de nieuwe bewoners. Het kan ook zo zijn dat je tijdelijk in een huurwoning moet zitten totdat je woning klaar is voor gebruik. Je andere woning is al verkocht en daar kan je dus niet meer wonen. Je hebt een opslag in Sittard nodig om de spullen die niet in het huurhuis passen, of die je daar niet zo hard nodig hebt te kunnen opslaan. Het kost je alleen een hele hoop tijd en werk om alle spullen naar een opslagplaats toe te brengen. 

Kosten

Met de opslag in Sittard heb je daar helemaal geen last van, want je kunt de opslag gewoon naar je huis laten komen. Voor een bedrag van 69 euro in de maand huur je al een kleine opslag van 7 kubieke meter waar je een hele hoop in kunt opslaan. Je moet je voorstellen dat er zo’n 100 verhuisdozen in deze opslag passen. Het ideale aan deze opslag in Sittard is dat je deze precies kunt plaatsen op een parkeerplaats, zodat je hem gewoon voor je huis kunt stallen. Iedere maand is het opzegbaar en daarnaast kan je hem gewoon laten bezorgen op de plaats van bestemming. 

Parkeerplaats

Ga je dus verhuizen en heb je een opslag op het parkeerterrein staan, kan je dit wanneer je gaat verhuizen weer naar de nieuwe woning laten rijden. Hier betaal je geen extra kosten voor. Ook zal je een goed slot meegeleverd krijgen, waarmee je de opslag in Sittard kunt afsluiten en je zeker weet dat je spullen veilig zijn opgeborgen.