0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Indianenverhalen

Indianen verhalen zijn mythes verzonnen door de oorspronkelijke bewoners van zowel noord als zuid Amerika. Het zijn een soort sprookjes, vaak bedoeld ter vermaak. Maar soms ook bedoeld om vooral de Spanjaarden die toen der tijd huis hielden in de nieuwe wereld om de tuin te leiden.

De bron van de eeuwige jeugd is een van die verhalen. Toen Juan Ponche de Leon gouverneur was van een gebied wat nu grofweg overeenkomt met Puerto Rico, kwam hij in contact met een lokaal stamhoofd. Hij vertelde de gouverneur over de bron der eeuwige jeugd. Een fontein die volgens het stamhoofd op het eiland Bimini lag kon iedereen herstellen en weer vitaal maken. Dit gebeurde in de hoop de Spanjaard te laten vertrekken en dat lukte. Hij besloot op avontuur te gaan op zoek naar de fontein. Na veel zoeken heeft hij wel diverse stukken land ontdekt in de Cariben zoals bijvoorbeeld Florida. Toen der tijd dacht men nog dat dit een eiland was. Hij probeerde het eiland te koloniseren maar werd geraakt door een pijl die hem fataal bleek te worden. Tegenwoordig hebben we wel een bron van eeuwige jeugd in de zin van injectables. zo kan men tegenwoordig makkelijk rimpels verwijderen met botox en heeft iedereen volle lippen met hyaluronzuur.

Naast de fontein der eeuwige jeugd probeerden de indianen ook de conquistadores om de tuin te leiden met het verhaal over El Dorado. De Spanjaarden waren erg belust op het goud wat in deze landen aanwezig was. Indianen vertelden Gonzalo Jimez de Quesada over een land genaamd El Dorado waar de gouden koning woonde. Ze vertelden over een stad die vroeger in een vallei lag. Deze vallei was volgelopen met water en daarbij zijn honderden kilo’s goud verloren gegaan. Diverse ontdekkingsreizigers hebben een poging gewaagd om het goud van de legende te vinden maar helaas zonder enig resultaat.

http://faceland.nl/behandelingen/

Related posts

Trouwringen om verliefd op te worden!

TW Steel horlogeband rubber

Korean Skincare in de Wereld