0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Tips voor beter opladen van je telefoon

Stopcontacten worden populairder en populairder. Het liefst zien we ze overal zodat we daar onze adapter voor onze telefoon in kunnen steken. De NS heeft onder luid gejuich van vele smartphone junkies besloten om elke trein van stopcontacten te voorzien voor 2020. Nu gebeurt dat al regelmatig in de eerste klas, en daar zijn dan ook steeds meer hipsters te vinden. Ook steeds meer restaurants en dan vooral fastfoodketens proberen klanten te lokken met oplaadpunten voor telefoons. Ook de festivals worden door meerdere grote telefoonaanbieders voorzien van stroompunten voor het opladen van telefoons. Toch kan je ook best ver komen zonder moeilijk te doen met allerlei oplaadpunten en je batterij gewoon in optimale staat houden. Hoe doe je dat? Volg de volgende tips op:

  • Laad op tijd op, je kan het beste al beginnen bij 30 of 40%
  • Gebruik de meegeleverde lader. De fabrikant heeft deze lader speciaal ontworpen voor de accu van jouw telefoon en zal beter werken dan een stekker van de chinees.
  • Laad niet te lang door.
  • Laad op in delen.
  • Let op de temperatuur van de omgeving. Accu’s presteren het beste tussen de 0 en 35 graden.
  • Zet je toestel uit tijdens het opladen.

Toch kan het soms wel eens gebeuren dat je zonder batterij komt te zitten. Sommige mensen dienen nou eenmaal zo veel mogelijk bereikbaar te zijn. Een mooi voorbeeld in deze categorie zijn zelfstandig ondernemers. Stel je voor je zit zonder stroom dan is het toch best fijn als iemand anders je telefoon opneemt. Dit kan door gebruik te maken van een inbound callcenter. Hier zitten vriendelijke en slimme medewerkers die precies op ouw bedrijf getraind zijn en naar uw wensen en behoeften handelen. Wil je dat ze een afspraak maken? Vragen beantwoorden of alleen een boodschap aannemen. De mogelijkheden zijn altijd te bespreken met Bizziphone. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je om een andere reden niet bereikbaar bent. Bijvoorbeeld omdat je in de auto zit, of omdat je in een vergadering zit. Je hoeft nu niet gestrest te raken omdat je niet op kan nemen.

https://www.bizziphone.com