0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

De geheimen van borsten

De mannen van deze wereld kan je opdelen in twee verschillende groepen: een borstenman en een billenman. Het is maar net waar je op let tijdens het ontmoeten van een vrouw. Ik ben een borstenman en daarom dit blog als een ode aan de voorgevel van de vrouw.

Driekwart van de vrouwen snapt de bewondering van de man voor haar rondingen wel. 70% denkt zelfs dat de meeste mannen borstenmannen zijn. Sterker nog vrouwen zijn blij met de glurende waardering van mannen. Dat betekend niet dat je zomaar lompe opmerkingen, grappen of zwoele blikken moet werpen. Het moet gewaardeerd en vereerd worden. Uiteindelijk wint de gentlemen altijd door de vrouw hoffelijk en met respect te behandelen.

Vrouwen zijn zich erg bewust van hun eigen borsten, ze zien het als een plus of juist een minpunt. Vooral de aantrekkingskracht van mooie borsten is geen geheim voor veel vrouwen. Ze doen dan ook hun uiterste best om dankbaar gebruik te maken van deze aantrekkingskracht. Diepe decoletes, push up BH’s en nog veel meer andere wapens worden in de strijd gegooid. Voor vrouwen die niet tevreden zijn over hun eigen borsten bestaat altijd nog de mogelijkheid tot borstvergroting. De beste borstvergroting gebeurt altijd in goede samenspraak met de cosmetische kliniek waar de vrouw behandeld wordt.

Borsten zijn niet alleen een aantrekkingsbron, ze zijn ook een stukje steun in moeilijke tijden, door je hoofd tegen de borst van een vrouw aan te leggen is het zeker mogelijk dat er een emotionele band ontstaat. Jij voelt je daar veilig en de vrouw kan moederlijke gevoelens krijgen door dit gebaar. Als je erkent dat borsten niet alleen voor in bed zijn, maar meerdere functies hebben dan wordt dat bij vrouwen zeker gewaardeerd. Dat is een ding waar alle experts het over eens zijn. De belangrijkste tip is dus vereer en waardeer de borsten van de vrouw op verschillende manieren en je zult de waardering ook zeker terug krijgen.

http://faceland.nl/behandelingen/borstvergroting/