0rk.nl
Image default
Bedrijven

Houd je gezicht jong in Rotterdam!

Een van de beste manieren om je jonge stralende huid te behouden, is door een goede skin care routine op te bouwen. Dit is essentieel om je huid dagelijks te reinigen en hydrateren.

Een groot deel kan je zelf al doen. Een eerste tip is om producten van goede kwaliteit te gebruiken. Chemische ingrediënten kunnen soms schadelijk zijn, dus kies voor producten met zo veel mogelijk natuurlijke extracten, weinig alcohol en hou rekening met de houdbaarheid.

Waar moet je op letten?

Daarnaast zijn er andere belangrijke stappen die je kan zetten in je zoektocht naar een stralende, jonge huid. Deze zijn: letten op je voeding en voldoende water drinken. We hebben allemaal wel ervaren dat je na overdaad aan vettig eten opeens wakker wordt met een onzuivere huid. Om dit te voorkomen is het goed om te letten op je voeding. Eet lekkernijen zoals chocolade en friet in beperkte hoeveelheden. Wanneer je daarbij genoeg water drinkt, filtert dit de slechte stoffen weg uit je lichaam. Drinken zorgt echter ook voor hydratatie, was essentieel is voor een gezonde huid.

De hulp van een professional

Daarnaast is het ook een fijn idee om af en toe je huid toe te vertrouwen aan een getrainde professional. Dit is niet alleen een zeer fijne manier om er even tussenuit te knijpen, maar ook geweldig voor je huid, die vaak ondanks alles toch vervuild kan worden door de stad, de stress van het dagelijks leven of door en slechte levensstijl. Een gezichtsbehandeling Rotterdam resulteert in een spa ervaring op maat, of dut nu gaat over een C peeling voor de vermoeide, beschadigde huid of een Collageen anti-aging behandeling. Elke huid is immers uniek en een expert weet welke gezichtsbehandeling het beste werkt! Combineer je behandeling met een zalige massage en een mani- of pedicure en je spa dagje is helemaal compleet!

Geniet ervan!

https://www.esbellacosmetics.com/pages/gezichtsbehandeling-rotterdam