0rk.nl
Image default
Bedrijven

Horecaverlichting – inclusief noodlampen- bestel je bij Ledonline

Als het om bedrijfsverlichting gaat, staat veiligheid op nummer 1. Verplicht onderdeel is LED noodverlichting. In artikel 3.9 van het Arbobesluit staat niet voor niets geschreven:

“Arbeidsplaatsen waar werknemers bij het uitvallen van het kunstlicht aan bijzondere gevaren zijn blootgesteld, zijn voorzien van adequate noodverlichting. Indien noodverlichting niet mogelijk is, beschikken de werknemers over individuele verlichting.”

Afhankelijk van de grootte, de indeling en de aanwezige looproutes en deuren kun je kiezen voor:

–        paniekverlichting;

–        noodverlichting met vluchtwegaanduiding;

–        noodverlichting zonder vluchtwegaanduiding.

Dat je als ondernemer zelf mag bepalen welke noodlampen je ophangt, heeft alles te maken met het algemene karakter van het Arbeidsomstandighedenbesluit. De regels geven aan wat het resultaat moet zijn van het arbobeleid. Hoe een en ander bereikt wordt, is aan de bedrijven zelf. Arbowetgeving is ook van toepassing op de overheid en afzonderlijke werknemers.

Run jij je eigen hotel, restaurant, kroeg of lunchroom? We maken je erop attent dat je voor een interessante subsidie in aanmerking komt door te investeren in duurzame horeca verlichting. We doelen op de EIA 2021, de Energie Investeringsaftrek 2021. Als je googelt op EIA krijg je een lijst van consultants die hun diensten aanbieden. Niet zo vreemd; zo’n aanvraag is best ingewikkeld. Helaas hangt er een behoorlijk prijskaartje aan deze dienstverlening, waardoor je een deel van de subsidie direct al weer kwijt bent. Wij hebben een beter advies. Schakel Led Online in voor het hele led-traject. Het maken van een lichtplan, de EIA 2021-aanvraag, het inkopen en installeren van de ledlampen en service achteraf. Led Online regelt het voor je van A tot Z. 

Waarom Led Online vraag je je af? We geven je een vijftal redenen:

–        scherpe prijzen;

–        snelle levering;

–        heldere service ook in het weekend en ’s avonds;

–        een professioneel 3D lichtplan volledig afgestemd op jouw bedrijf;

–        5 jaar garantie op alle lampen en op de installatie ervan.

Tot slot de contactgegevens van Ledonline.nl. Het telefoonnummer is 076-2003133 en het emailadres is info@ledonline.nl.

Related posts

Voordat je een veranda gaat plaatsen moet je dit lezen

Het regelen van de juiste transportverzekering

De mogelijkheden voor je event met een truss systeem huren