0rk.nl
Image default
Winkelen

Hoe zorg je dat je winkel aantrekkelijker wordt

Een goede eerste indruk is altijd belangrijk, dit geld voor niet alleen mensen maar ook winkels. Doormiddel van het gebruik van een Winkel Display kun je de klant zijn aandacht richten naar bepaalde acties of aanbiedingen. Dit zorgt dat de klant meer gaat kopen.

Wil jij meer informatie hebben over het gebruik van een winkel display? Lees dan vooral door.

5 tips voor het gebruik van winkel displays

 

  1. Zorg dat je display rekening houdt met de ooghoogte van klanten als zij omhoog of omlaag moeten kijken om te zien wat er in de aanbieding is zal hun blik er niet al te snel op vallen. Door artikelen die vaak gekocht worden op ooghoogte te plaatsen zorg je dat de klant hem ook altijd kan vinden.
  2. Zorg dat je winkel display aansluit op de huisstijl van je winkel. Hierdoor zullen klanten zien dat het bij de winkel hoort en zullen ze eerder geneigd zijn om te kijken naar de inhoud van het display. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij endless branding een op maat gemaakt Winkel Display te bestellen die precies aansluit bij je behoeften.
  3. Gebruik slimme positionering, door je winkel displays op strategische plekken binnen je winkel neer te zetten kun je ervoor zorgen dat klanten niet iets vergeten dat ze eventueel zouden kopen maar dat niet op hun pad ligt. Een voorbeeld is een winkel display met chips naast de frisdranken en het bier. Hierbij doe je de klant een plezier en je verkoopt meer.
  4. Gebruik een winkel display dat bij jouw product past. Winkel displays komen in veel soorten en maten, ga in gesprek met een expert die voor jouw winkel de beste fit kan zijn.
  5. Zorg dat je de Winkel displays in drukke gebieden vaak genoeg ververst, dit zorgt ervoor dat ook trouwe klanten eens een keertje iets nieuws zien en zo een aankoop doen.

Door deze tips in acht te nemen kun je het meeste uit je winkel displays halen. Niet alleen zorgen zij er voor dat je winkel aantrekkelijker wordt voor je klanten ook verkoop je er meer door. Een goed winkeldisplay is dus een waardevolle investering.

https://endlessbranding.com/winkel-display