0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Je auto theorie examen in 1 keer halen? Doe mee met de spoedcursus van 123-theorie

Auto theorie halen in 1 dag? Dat kan bij 123-theorie! Binnen 1 dag heb je de theorie geleerd en maak je je examen. Onze dagcursus is geschikt voor iedereen. Heb je je twijfels omdat jij ADHD, faalangst of dyslexie hebt en je daarom nog nooit in 1 keer geslaagd bent? Die twijfels zijn absoluut niet nodig. Wij hebben veel ervaring met dit soort problematiek en door onze manier van lesgeven kan ook jij absoluut in 1 keer slagen voor het theorie examen.

Wat maakt onze cursus dan zo goed? Wij leren de theorie niet aan met behulp van boeken. Deze methode duurt vaak lang en je onthoudt de stof vaak veel moeilijker. Hoe krijg je de theorie dan goed aangeleerd? Wij behandelen de lesstof klassikaal, ondersteund met praktijkvoorbeelden. Wanneer je situaties uit de praktijk rustig kan bekijken kan je deze vele malen beter onthouden.

Tegen de tijd dat alle lesstof is doorgenomen gaan we aan de slag met oefen examens. Tijdens het maken van de examens leer je de theorie nog beter en kan je meteen zien op welke lesstof je nog even extra moet oefenen. Omdat wij oefen examens gebruiken die er precies zo uitzien als het examen bij het CBR sta jij straks niet voor verassingen. Je maakt kennis met de verschillende vraagstellingen die gebruikt worden op het examen. Op elk examen bij het CBR heb je de zogenaamde ‘instinkers’ vragen. Maar daar hoef jij je geen zorgen om te maken, dit type vragen hebben wij namelijk uitgebreid geoefend en besproken in de les zodat jij er op je examen niet in zult trappen.

Er is altijd een theoriecursus bij jou in de buurt

Naast de grote slagingskans heeft onze cursus nog een heel groot voordeel. Waar je ook woont in Nederland, er wordt altijd wel een cursus bij jou in de buurt gegeven. Enkele cursussen die wij geven zijn: theoriecursus Arnhem, theoriecursus Breda, theoriecursus Groningen en theoriecursus Amsterdam. Op onze website kan je alle locaties zien. Heb je een cursuslocatie in jouw buurt gevonden? Dan kan je je meteen inschrijven voor die desbetreffende theoriecursus.

 

https://www.123-theorie.nl/