Het Honingmagazijn: bijenkasten, imkerkleding en messing oogjes tegen aantrekkelijke prijzen

Alle imkerspullen, van bijenramen tot messing oogjes, bij Het Honingmagazijn

In 2007 richtten Eric van Leeuwen en zijn dochter Fraukje Het Honingmagazijn op. Tot die tijd was de imkerij voor hen een passie en hobby, maar in dat jaar gingen zij zich professioneel met het imkervak bezighouden. Inmiddels kunt u op twee locaties, in Epe en in Rhenen, kennismaken met de wereld van de bijenvolken. In de winkels en webshop vindt u bovendien alle imkermaterialen die u nodig heeft, van bijenkastonderdelen tot imkerkleding en van rvs-draad tot messing oogjes.

Starterspakketten en losse oogjes van messing

Wilt u beginnen als imker of heeft u al ervaring? Het Honingmagazijn heeft een grote keuze in bijenkasten van hout en van kunststof. Het team van professionele imkers, dat ook bestaat uit Leo Gensen, adviseert u graag als u van plan bent om een bijenkast aan te schaffen. De kasten waar het om gaat zijn vaak stapelkasten die uitbreidbaar zijn. Als u zelf ramen gaat maken, dan kunt u kiezen voor een starterspakket. Ook alle losse onderdelen, zoals een klos draad en de messing oogjes voor het bedraden van de ramen, kunt u snel en gemakkelijk bij de webshop bestellen.

Maak kennis met de Imkervakhandel

Het is verstandig om uw bijenkast niet op een plek te plaatsen waar veel mensen langslopen. Imkervakhandel Het Honingmagazijn heeft veel praktijkervaring en kan u alles vertellen over de beste plekken om een bijenkast neer te zetten. Door een haagje, hek of schutting te plaatsen, kunt u bovendien bijdragen aan de gewenste vliegroute. De winkels en webwinkel van deze vakhandel bieden niet alleen alle onderdelen en kleding die u nodig heeft als imker, maar ook koudgeslingerde honing en andere honingproducten.

Heeft u vragen over het verwerken van honing of zoekt u bepaalde onderdelen, zoals rvs of messing oogjes? Deze imkervakhandel is u graag van dienst met hoogwaardige producten en een eerlijk en betrouwbaar advies!

https://honingmagazijn.nl/