0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Elektrisch verwarmen met de HJM Elektrische Kachel

U zoekt een Elektrische Kachel voor het verwarmen van uw ruimte? Deze heeft u nu gevonden en u hoeft dus niet verder te zoeken want warmteshopeu heeft dit in het assortiment.

De Elektrische Kachel van HJM is geproduceerd in Europa, Spanje, en voorzien van een accumulator. Deze houdt de warmte vast en eenmaal goed opgewarmd geeft de kachel nog een lange tijd warmte af in de ruimte. De perfecte kachel voor in uw werkruimte, slaapkamer, hobbykamer of woonkamer.

Baby Care, Veiligheid voorop

Een veilige kachel voor uw kind, want het oppervlak wordt niet warm. Er komt namelijk alleen warmte uit de bovenkant van de kachel. 

Leverbaar in 1000watt en 2000watt

De HJM elektrische kachel is voorzien van een digitale controller en leverbaar in 1000Watt en 2000Watt. In de digitale controller zijn er meerdere dingen in te stellen zoals het geleverde vermogen, ECO stand of confort stand.

De kachel is eveneens te programmeren in tijdsvakken. Hij hoeft immers niet continue aan te staan en in combinatie met de accumulator en eco funktie is zo een aanzienlijke energie besparing mogelijk, een oververhittings functie zit er ook nog op zodat de kachel nooit te warm wordt.

Het vermogen is instelbaar in drie standen en in de controller is een kilowatt uur meter bevestigd zodat u exact weet wat het verbruik is en dus de te verwachten kosten en/of besparing.

Open raam,deur detectie

Heel handig is de “open raam/deur detectie”. De kachel meet een temperatuur verschil en zal zichzelf uitschakelen. Dat scheelt weer in de kosten energie.

Enkele programma’s zijn reeds aanwezig in de elektrische kachel van HJM. zoals de confort, economische en anti vries stand die de ruimte in de winter op temperatuur houdt zonder dat de kachel bevriest.

De kachel heeft een mooi vormgegeven design en wordt geleverd met aansluitsnoer en muurbeugel zodat de kachel aan de muur bevestigd kan worden.

U hoeft nu niet direct naar de winkel te rennen want ze zijn gewoon in onze webshop te bestellen en geleverd binnen twee werkdagen. Heerlijk toch?

Waarom Elektrische Kachel HJM?

  • Energiezuinig
  • Baby care 
  • Open deur, raam detectie
  • Verwarmen in elke ruimte
  • Mooi vormgegeven
  • Indelen in tijdsvakken
  • Vervaardigd in Europa
  • Ophangen in elke ruimte

Voor actuele prijzen, informatie en bestellen klik op de link www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-kachel/