0rk.nl
Image default
Sport

Medailles bestellen voor sportwedstrijden en andere evenementen

Bij het bestellen van medailles denken veel mensen automatisch aan sportwedstrijden. Dat is natuurlijk in veel gevallen ook zo maar wist je dat je bij Budgettrophy ook medailles kunt bestellen voor een heleboel andere evenementen? Denk aan verjaardagen, moeder- en vaderdag, honden- en kattenshows. Budgettrophy heeft medailles voor iedere gelegenheid in huis.

Gepersonaliseerde medailles bestellen voor iedere gelegenheid

Een medaille of sportbeker wordt vaak gegeven aan de winnaar van een wedstrijd. Geen wonder dan ook dat veel mensen medailles associëren met hockey, voetbal of andere sporten. Maar je kunt zoveel meer met de sportprijzen van Budgettrophy! Hoe leuk is het om een familielid een medaille te geven omdat je trots op diegene bent? Of een sportbeker voor de hond die zojuist zijn eerste show heeft gewonnen?

Ook wanneer je wel een sportevenement host, krijgt een prijs meer lading wanneer deze daarop is toegespitst. Voetbalmedailles of medailles voor hockey wedstrijden krijgen een persoonlijk tintje met een leuke boodschap of een afbeelding van de sponsor of organisator van het evenement. Bij Budgettrophy heb je de keuze uit honderden verschillende afbeeldingen waarmee je medailles kunt bedrukken. Maar het is ook mogelijk om een eigen afbeelding of logo te laten bedrukken bij het bestellen van medailles. Lees verder hoe je heel eenvoudig persoonlijke voetbalmedailles, medailles voor hockey, sportbekers en andere prijzen maakt tijdens je bestelproces op Budgettrophy.

Hoe werkt het bestellen van gepersonaliseerde medailles?

Op de website van Budgettrophy kies je de medailles of sportbekers die je het mooist vindt. Er zijn algemene medailles die je kunt bedrukken maar ook speciale medailles voor voetbal, hockey en andere sporten. Bij een algemene medaille zet Budgettrophy er een afbeelding naar keuze op voor je. Bij een eigen ontwerp betaal je een kleine meerprijs. Bij voetbalmedailles en overige, specifieke medailles kun je een eigen tekst op de achterkant laten zetten. 

Bestel vandaag dan heb je de bestelling morgen in huis!

Nog een reden om voetbalmedailles, sportbekers en andere prijzen bij Budgettrophy te bestellen is het gemak van een snelle levering. Zelfs een gepersonaliseerde hockey medaille of sportbeker die je voor 12.00 bestelt wordt de volgende dag al geleverd. Kijk zelf op de website, kies je favoriet en maak van jouw evenement een dag om nooit te vergeten!