0rk.nl
Image default
Marketing

Een maatwerk website van SiteToGo

Bij SiteToGo kunt u terecht voor een maatwerk website. Hierbij maakt het niet uit of u nu op zoek bent naar een webshop om uw spullen te verkopen, een bedrijfssite of een professionele blog. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Met onze jarenlange ervaring in online marketing bent u verzekerd van een professionele website. 

Maatwerk website laten maken

In sommige gevallen is het verstandig om een maatwerk website te laten maken. Het vergt namelijk heel veel tijd om een goed werkende site te bouwen en daarnaast vergt het ook behoorlijk wat kennis. De tijd kunt u misschien beter gebruiken voor het opbouwen van uw bedrijf en misschien bent u ook geen ster in het bouwen van websites. Iedereen heeft zijn eigen kennis en kunde. In dat geval kunt u bij ons terecht. Wij hebben mensen in dienst met enorm veel ervaring en genoeg kennis over het bouwen van websites om ook voor u een professionele site te maken. Op die manier eindigt u niet alleen met een prachtige site, maar ook met een site met een perfecte snelheid, die goed werkt op mobiele telefoons, is beveiligd en optimaal is voor Google. 

WordPress

Wij maken al onze websites met behulp van WordPress. Dit programma is gemakkelijk in het gebruik, wat betekent dat wanneer de website af is, u zelf gemakkelijk kleine wijzigingen kunt aanbrengen of teksten kunt plaatsen. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem op sites mee te bouwen en wordt ook door veel grote bedrijven gebruikt. Ondanks het gemakkelijke gebruik van dit CMS systeem is het toch handig om uw site door een professional te laten bouwen. U wilt namelijk een website die zich onderscheidt van andere websites. Een professional van SiteToGo zorgt hiervoor. Daarnaast hebben onze professionals ook kennis van online marketing en kunnen u dus helpen bij het inzetten van SEO om hoger in de resultaten van Google te komen. 

Over ons

Bij SiteToGo helpen wij u graag om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar voor hulp en support. Neem snel een kijkje op onze website om te zien wat alle mogelijkheden zijn, misschien gaan wij dan binnenkort ook wel met uw site aan de slag! Neem een kijkje op de website van SiteToGo en neem contact op.