0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Een hout betonschutting is een perfecte en mooie afscheiding voor tuin of erf

Wilt u een perfecte en mooie erfafscheiding in uw tuin? Dit kunt u prima realiseren met een schutting. Er is uit vele verschillende schuttingen te kiezen: een houten schutting, groene schutting, schutting met beplanting of een mooi hekwerk. Zoekt u een schutting die zeer goed afsluit en u een hoge mate van privacy geeft? Kies dan voor een hout betonschutting.

Een hout betonschutting is een schutting die gecombineerd is uit twee verschillende materialen, beton en hout. Het frame, dus de onderkant van de schutting en de palen, bestaat uit beton. Voor de invulling van het beton-frame kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld Bankirai of Vuren. Een hout betonschutting is zeer duurzaam. Bij een geheel houten schutting komt het hout van de schutting in contact met de grond. Het hout kan dan aan de onderzijde van de schutting op den duur gaan rotten omdat er veel vocht in het hout kan trekken. Bij een hout betonschutting is dit niet het geval omdat bij dit type schutting het hout de grond niet raakt. De afsluiting van uw erf of tuin is zeer goed met een hout betonschutting. Hierdoor kunnen uw huisdieren, indien u die heeft, niet ontsnappen.

De vakmensen van Egalisee Bestratingen plaatsen uw erfafscheiding

Het plaatsen van een schutting is vakwerk. Daarom kunt u deze klus het beste uitbesteden aan een goede hovenier. Met Egalisee Bestratingen haalt u echte vakmensen in huis. De medewerkers van Egalisee Bestratingen komen graag kennis met u maken. Het plaatsingsgebied voor de schutting wordt goed bekeken en de maten worden secuur opgemeten.

Als de datum van het plaatsen van de schutting is aangebroken zullen de vakmensen van Egalisee Bestratingen allereerst de oude afscheiding, eventuele oude wortels en puin uit de grond verwijderen. Vervolgens wordt de ondergrond geheel en netjes geëgaliseerd. Alles wordt klaargemaakt voor de fundering. Als de ondergrond er klaar voor is zal de hout betonschutting in alle precisie geplaatst worden.

Van alle markten thuis

Het hoveniersbedrijf Egalisee Bestratingen is gevestigd in Breda. U kunt dit bedrijf inschakelen voor een hout betonschutting in Breda, tuinonderhoud in Zevenhuizen of (sier)bestrating in Etten-Leur. De hoveniers van Egalisee Bestratingen zijn van alle markten thuis en gaan graag en met veel plezier voor u aan de slag. Wat voor klus u ook voor ze heeft!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Related posts

De beste taxus vindt u bij deze haagplanten kwekerij

Hoe onderhoud je een terrastafel?

Patiobrander, de ultieme terrasverwarmer voor Horeca