0rk.nl
Image default
Bedrijven

Een goedkope boxspring kopen?

Een nieuw boxspring kopen? Wil je zeker zijn van kwaliteit, snelle en gratis levering, betalen bij de aflevering van je nieuwe boxspring? Natuurlijk wil je daar ook garantie bij – de levering van je boxspring is supersnel en de keuze die je hebt is enorm!

Zo heb je al een nieuwe boxspring voor €499,- – deze boxspring is geschikt voor 2 personen. De genoemde prijs van 499 is inclusief de bezorging. De korting die je op deze boxspring hebt is namelijk 45! Superhoog, zeker geschikt als je een budget hebt en een goedkope boxspring wilt kopen.

Een goede nachtrust is belangrijk en dat weten de medewerkers van boxspringdeal ook! Heb je een vraag of een specifieke wens voor een goedkope boxspring? Neem dan eens contact op met de klantenservice, ze staan je graag te woord en helpen je bij het vinden van de juiste matras en boxspring.

Laagste prijs boxspring

Hoe is het mogelijk dat boxspringdeal zulke lage prijzen kan hanteren? Het is eigelijk simpel, de leverancier van deze boxspring is de fabrikant zelf – er zitten dus geen schakels tussen die de prijs duurder maken dan nodig. Voor een goedkope boxspring raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website. Je zult hoe dan ook genieten van de laagste prijs! Dat resulteert in lage kosten voor jou, je kunt kiezen tussen boxsprings met de volgende maten:

  • 140×200 boxspring
  • 160×200 boxspring
  • 90×200 boxspring
  • 120×1200 boxspring

Wist je dat boxspringdeal.nl ook boxspring heeft met opbergruimtes? Of het nou om een één/twee persoons boxspring gaat. Je vindt de juiste boxspring snel en voordelig bij boxspringdeal.nl