0rk.nl
Image default
Bedrijven

Een achteruitrijcamera biedt extra veiligheid!

Een achteruitrijcamera biedt extra veiligheid tijdens het parkeren en rijden op zich. Als u overweegt een achteruitrijcamera aan te schaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen op de markt. Ook is gratis verzending van toepassing. De verzending vindt dan ook plaats is één dag. Alle leveringen worden verzonden vanuit het voorraad. Daarbovenop heeft u vijf jaar garantie op uw camera’s. Met al uw vragen en opmerkingen kunt u ons telefonisch bereikbaar.

Een achteruitrijcamera monteren is niet ingewikkeld en kun je in de meeste gevallen gewoon zelf. Hiervoor plaats je de monitor en camera op de gewenste locatie in en op het voertuig en werk je de bekabeling netjes weg. Ook een achteruitrijcamera aansluiten op de elektrische bekabeling van het voertuig is over het algemeen niet ingewikkeld. Je kunt het systeem op verschillende plaatsen op de bekabeling aansluiten. De makkelijkste optie is om gebruik te maken van de sigarettenaansteker. Maar ook aansluiten op de bekabeling van het voertuig is als je een beetje handig bent zeer goed zelf uit te voeren.

De systemen zijn tegenwoordig zoals aangegeven echter ook vrij eenvoudig zelf te monteren en vragen geen uitgebreide technische kennis. De camera die vaak aan de achterkant van het voertuig gemonteerd wordt, heeft geen extra voeding nodig maar verkrijgt de voeding door de kabel die van voor in het voertuig (bij de monitor) naar achteren loopt. Bij de systemen wordt een handleiding meegeleverd met additionele informatie.

Doordat de installatie vrij gemakkelijk is besluiten veel van onze klanten de systemen gewoon zelf in te bouwen. Indien je toch de montage wenst uit te besteden zijn er veel verschillende opties; je kunt de dealer van het voertuig vragen dit te doen, kiezen voor een “lokale” garage. Indien gewenst kun je ook alles uit “handen” geven en de garage bij ons laten bestellen.

Een systeem via ons laten inbouwen is mogelijk, bel naar 088-144 21 21 (ma-do 08:30-17:00 vr 08:30-16:00) of mail naar klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl voor de mogelijkheden.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/