0rk.nl
Image default
Bedrijven

Diverse lasergame pistolen

Lasergamen is populair bij jong en oud. Je kunt een spelletje lasergame binnen en buiten doen en als je met een groep speelt kun je proberen de target van het andere team te veroveren en daarbij zoveel mogelijk tegenstanders proberen uit te schakelen.

Laserguns zelf kopen

Als je zelf graag regelmatig een potje wilt lasergamen kun je dit doen door de materialen ergens te huren. Het is echter ook slim om de materialen zoals de laserguns zelf te kopen. Op die manier kun je ze altijd gebruiken als je daar zin in hebt en hoef je maar eenmalig een investering voor de lasergame te doen.

Hoe voorkom je valsspelen?

Bij Light Battle kun je terecht om online laserguns en ander toebehoren voor het spel te kopen. Je hebt er een grote keuze uit diverse guns. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er de speelgoedpistolen van Light Battle Active te koop waarmee zij prima vooruit kunnen. Zoek je laserguns voor wat serieuzere of oudere spelers dan kun je ervoor kieze Light Active Anti-Cheat guns te kopen. Met deze laserguns voorkom je dat er vals kan worden gespeeld tijdens het lasergamen. De guns kunnen niet worden gereset gedurende het spel zodat je niet kunt ‘overlopen’ naar het andere team of voor een andere kleur kiest terwijl het spel nog in volle gang is. Voor alle informatie over deze Anti-Cheat laserguns kijk je het beste even op de website van Light Battle.

Light Battle en Laser X producten vergelijken

Bij Light Battle kun je ook terecht voor diverse accessoires op het gebied van lasergame spellen. Kijk op de website wat er allemaal te koop is. Over ieder product kun je de nodige informatie online vinden en er wordt duidelijk uitgelegd wat de verschillen zijn tussen bepaalde producten. Naast de Light Battle producten kun je kiezen voor Laser X producten. Wat de eigenschappen daarvan zijn vind je op de website van de aanbieder. Ze vergelijken de producten met elkaar zodat jij weet wat de belangrijkste verschillen zijn en de juiste keuze kunt maken.

Het aanbod in Laser X producten is kleiner dan dat van de Light Battle producten maar ze zijn wel goedkoper in aanschaf. Als je het spel eerst wilt uitproberen zonder er teveel geld aan uit te geven is de keuze voor Laser X dan ook zeker niet slecht. Mocht het je niet bevallen dan heb je er tenminste geen grote bedragen aan besteed.