0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

De voordelen van een eigen spa

Het is natuurlijk altijd prettig om een spa te bezoeken en er lekker te ontspannen, maar denk eens na hoe ideaal het is om je eigen spa te hebben. Tegenwoordig heb je een bubbelbad in alle soorten en maten en wordt het steeds betaalbaarder. Bij Elite Wellness kun je zo’n Elite spa kopen. In dit artikel worden de voordelen van een eigen spa besproken. 

Een eigen spa brengt gemak met zich mee 

Heerlijk thuis ontspannen in je eigen bubbelbad, zonder dat je je zorgen moet maken over drukte bij de spa. In het bezit zijn van een spa brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je niet ver te reizen, geen entree kosten te betalen en kun je zelf bepalen wanneer je in de spa gaat zitten. Jouw eigen thuis spa is namelijk het gehele jaar door open, een gemeenschappelijke spa is dat niet. 

Privacy door je eigen bubbelbad

Bij het bezoek aan een spa moet je vaak het bubbelbad met andere delen. Wanneer je zelf een bubbelbad hebt, hoef je het niet te delen en heb je dus meer privacy. Daarnaast kan je de bubbelbad ook eventueel in je tuin plaatsen, zodat je buren je niet aanschouwen. 

Beter voor de hygiëne

Een gedeelde spa kan tot zekere hoogte je gezondheid beïnvloeden. Wanneer je met anderen in een bubbelbad zit die je niet kent, kun je je wel eens afvragen of zij hun persoonlijke hygiëne bijhouden. Er kan namelijk niet van te voren worden gevraagd of mensen zichzelf wel goed gewassen of geschoren hebben. Wanneer je thuis een bubbelbad hebt, kun je zelf bepalen wie erin gaat en wie niet. Bovendien kun je zelf het bubbelbad onderhouden en schoonmaken. 

Geuren toevoegen in het bubbelbad

Een aroma toevoegen in het bubbelbad is erg lekker. Het is goed voor je gezondheid en je kunt het lekker laten ruiken. Zo kun je met lavendel ervoor zorgen dat er een ontspannen sfeer ontstaat in het bubbelbad en kun je als je verkouden bent eucalyptus toevoegen. Op deze manier zorg je ervoor dat je luchtwegen namelijk herstellen. Bij een betaalde spa wordt het door de eigenaar bepaald en kun je het dus niet zelf bepalen.

Related posts

Laat tuinaanleg in Roosendaal over aan een ervaren hovenier

Veilig werken in de tuin

Mooie tuinhuizen laten bouwen