0rk.nl
Image default
Zakelijk

De voordelen van een anhydriet vloer

Tegenwoordig zien we vaak dat mensen kiezen voor een anhydriet vloer. Hoe komt het dat veel mensen hier voor kiezen? In dit artikel bespreken wij een aantal voordelen.

Duurzaam

Anhydriet is een niet-toxische grondstof die voor veel verschillende dingen gerecycled kan worden. Zo kan het worden gebruikt voor medische infuuszakken etc. . Voor elke gekwalificeerde ANHYDRIET-vloer zijn IS09000 internationale kwaliteitssysteemcertificering en internationale ISO 14001-certificering voor milieubescherming vereist.

Ultradun en licht

ANHYDRIET is slechts 1,6 mm-9 mm anhydriet-vloerdikte, weegt slechts 2-7 KG per vierkante meter, minder dan 10% van het normale terrestrische materiaal

Slijtvast

Op een andyriet vloer zullen niet snel krassen en andere beschadigingen voorkomen. Dat komt omdat het matieriaal slijtvast is, dus het kan goed worden gebruikt in ziekenhuizen, scholen en kantoorgebouwen.

Anti slip

Je zal niet snel uitglijden bij een anhydriet vloer. Dit komt omdat de bovenste laag van de vloer bestaat uit een anti slip laag. Zelfs bij water op de vloer zul je niet snel uitglijden, want hoe meer water, hoe meer de vloer samentrekt. Hierdoor zal je niet snel uitglijden.

Brandbestendig

Een anhydrietvloer is super brandbestendig. Wil je je huis inrichten met veel veiligheid, dan is een anhydriet daar uitermate geschikt voor. De vloer geleid geen vuur.

Waterdicht

anhydriet vloeren zijn waterdicht, tenzij ze verkeerd gelegd zijn. Daarom is het belangrijk dat dit goed gebeurd, zodat het water niet onder vloer kan komen.

Geluid

Mocht je kinderen hebben, dan biedt een anhydriet vloer ook veel voordelen. Zo absorberen anhydriet vloeren tot 20 DB, dit zorgt dus voor veel comfort.

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd kijken bij Toprenovloer.