De show stelen voor een avondje doe je zo

Soms wil je gewoon even een avondje de show stelen. Natuurlijk denk je dan aan welke kleren je aandoet, welke make-up je opdoet en hoe je je haar doet, maar er zijn nog veel meer manieren om de show te stelen. In dit artikel geven we je daarom een paar klassieke en minder klassieke tips.

Lach

Ja, de beste manier om een goede indruk te maken is door te lachen. Zet een mooie lach op en je zult zien dat iedereen je gelijk een stuk vriendelijker vindt. Je maakt indruk met een lach en je nodigt mensen uit om naar je te kijken en met je te praten. Vergelijk het maar eens met je eigen ervaring: je knoopt een stuk makkelijker een gesprek met iemand met een glimlach aan, dan met iemand met een resting bitch face. 

Wees zelfverzekerd

Sta zelfverzekerd in je schoenen. Als je met je hoofd tussen je schouders in een hoekje gaat staan, zul je nooit de show kunnen stelen. Vertrouw op jezelf en voel je op je gemak, durf gesprekken aan te knopen en wees niet verlegen. Als je gewoon vriendelijk op mensen af stapt, zul je zien dat ze echt wel open staan voor een gezellig gesprek. 

 

Bij zelfverzekerdheid hoort natuurlijk ook een stukje uiterlijk en dat is dan ook niet weg te denken in ons lijstje. Hieronder vertellen we je daarom alles over. 

Uiterlijk

Als je graag de show wilt stelen, is je uiterlijk enorm belangrijk. Niet alleen omdat je er goed uit wilt zien, maar ook omdat een uiterlijk waar je tevreden mee bent, zorgt voor een enorme boost in zelfvertrouwen. Trek daarom je favoriete outfit aan, besteed wat extra aandacht aan je make-up en natuurlijk aan je haar. 


Je haar kan een enorme rol spelen voor je uiterlijk. Als je kapsel is mislukt, dan kun je de mooiste kleren aantrekken die je wilt, maar dan zul je nooit dat zelfvertrouwen bereiken dat je zou hebben als je haar goed zou zitten. Besteed daarom genoeg aandacht aan je haar en gebruik desnoods wat clip-in extensions van Hairextensions Voordeel, zodat je voldoende haar hebt om het kapsel dat je wilt te bereiken.