0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

De keukentrends van 2022 om je op weg te helpen

Het maakt niet uit wat jouw budget is, je kan een mooie en functionele keuken in jouw huis creëren. Het heeft gewoon wat zorgvuldige planning en een beetje know-how nodig. In dit artikel bespreken we de keukentrends van 2022, zodat je op de hoogte bent van de nieuwe trends en je misschien meer inspiratie kan opdoen. Lees verder voor de keukentrends van 2022.

Leefkeuken met eiland

De nummer een op de lijst van de keukentrends 2022 staat de leefkeuken met eiland. Open keukens worden meer en mee direct bij de woonkamer betrokken, door een kookeiland, bar of gezellige eettafel creëer je een leukere plek om te koken.

Bij de keukentrends 2022 horen ook meer warme en natuurlijke tinten, de witte kleur hebben we achtergelaten.

De natuurlijke richting uit

Bij de keukentrends 2022 hoort het creëren van een keuken met meer comfort en rust met behulp van natuurlijke materialen. De combinatie van hout, natuursteen en marmer met gebruik van accentkleuren zoals beige, grijs, etc. zorgt voor een natuurlijkere keuken met een ontspannend gevoel.

De zwarte keuken

Natuurlijk niet te vergeten in onze lijst van keukentrends 2022, de zwarte keuken. Of je nu kiest voor een compleet zwarte keuken of een keuken met zwarte accenten erin door gebruik te maken van bijvoorbeeld een zwarte spoelbak, zwarte apparatuur. Het is duidelijk dat ook in de keukentrends 2022 naast futuristische en harde materialen ook zachtere elementen en kleuren aanbod komen.

Grijs en strak

Een nieuwe trend die het gemaakt heeft op de lijst van de keukentrends 2022 is de keuken met diverse tinten grijs. Je kan de grijze tinten combineren met hout voor een landelijkere look. Je kan alle richtingen uitgaan met een grijze keuken, afhankelijk wat voor soort look je wilt creëren.

Related posts

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een loodgieter?

Deskundige hulp bij lekkage Rotterdam

Welke raamfolie past het beste bij jouw project?