0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

De code M camera helpt je inzicht te krijgen

Als ik het ga hebben over de printer dan denk je waarschijnlijk aan de printer die jij ergens in je hui hebt staan. De wereld van de printers ondergaat hevige veranderingen. Omdat je zelf niet helemaal in de wereld zit heb je het waarschijnlijk niet eens door. Door de verbetering van deze technieken is ook te zien dat de prijs naar beneden gaat. In het begin was de printer die jij in huis hebt staan een stuk duurder als dat het tegenwoordig is.

We zien dat in de loop van de jaren de laserprinter is vervangen door continious inkjet printer. Dit is een duur woord voor de huis-tuin-en-keuken printer. Deze printer is een stuk beter en print dus kwalitatief betere foto’s dan de laserprinter. Deze printer wordt niet alleen in huis gebruikt, maar is ook te vinden in een heleboel bedrijven om een simpel printje mee toen. Deze printer is consistent en kan ook heel gemakkelijk mooie foto’s printen.

 Veel bedrijven maken niet alleen gebruik van deze printer. Vaak staan er ook industriële printers die verschillende doeleinden kunnen hebben. Deze printers zijn vaak bedoelt om codes op producten en dozen te printen. Op deze manier wordt het voor bedrijven overzichtelijk waar producten heen gaan en wat de inhoud van een doos is. 

Maar hoe kan je dat dan makkelijk controleren? Veel bedrijven maken gebruik van attributen die automatisch codering checken mogelijk maken. De code M camera is een camera die dit mogelijk maakt. Het is makkelijk om te controleren wat er in een doos zit of je kan de gegevens van een product controleren. Als je vandaag naar het nieuws hebt geluisterd heb je gehoord dat een Franse babymelk producent een heleboel producten heeft terug geroepen. Met behulp van deze camera kun je dus kijken welke producten het betreft. Het is voor producenten zo dus een stuk makkelijker om inzicht te krijgen in de producten.

http://www.kba-metronic.com/nl