0rk.nl
Image default
Bedrijven

Dakdekker Apeldoorn gezocht? Vrielink Dakwerk is een bekende naam in het oosten

Onderhoud, renovatie, isolatie, maar ook nieuwbouw van alle soorten daken. Dat is waar Vrielink Dakwerk uit Vorden al 25 jaar ervaring in heeft. Een hoge kwaliteit van het werk en veiligheid staan centraal. Daarnaast staat Vrielink ook bekend om de persoonlijke aandacht voor klant en medewerker. Aandacht voor uw wensen en het vinden van een duurzame, betaalbare oplossing zijn dus in goede handen bij deze dakdekker nabij Apeldoorn.

Ervaren, allround dakdekkersbedrijf nabij Apeldoorn

Vrielink Dakwerk heeft na 25 jaar een enorme ervaring en kennis over dakwerken opgebouwd. Dit dakdekkersbedrijf doet vaak dakinspecties in Apeldoorn, om de status van de dakbedekking vast te stellen en defecten op te sporen. Zo voorkomt u dat problemen groter worden in de toekomst. Voor een dakrenovatie, maar ook voor het oplossen van een daklekkage staat deze dakdekker Apeldoorn graag voor u klaar. Ook de dakbedekking van uw nieuwbouwhuis in Apeldoorn kunt u met een gerust hart aan de deskundige medewerkers van Vrielink overlaten.

Vrielink Dakwerk: professioneel en betrokken

Het dakdekkersbedrijf van Kasper Vrielink geeft u een eerlijk en betrouwbaar advies, waarbij goed luisteren naar uw behoeften het uitgangspunt is. Uw dak wordt op de juiste manier aangepakt, met hoogwaardige materialen en met gebruik van moderne apparatuur. De vaklieden van Vrielink Dakwerk hebben ieder hun eigen specialisme en werken graag gezamenlijk aan manieren om de kwaliteit hoog te houden en innovaties toe te passen. Vrielink heeft een vast team van specialisten en biedt daarnaast ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om werkervaring op te doen.

In 2016 is Vrielink Dakwerk beloond met de MVO-award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Heeft u een dakdekker in Apeldoorn nodig of woont u in Zutphen of Deventer en omgeving? Dit bedrijf is in de hele oostelijke regio actief als specialist voor al uw dakwerkzaamheden!

https://www.vrielinkdakwerk.nl/