0rk.nl
Image default
Zorg

Coaching voor kinderen

Coaching voor kinderen

De kinderen van vandaag zijn klaar voor alles en nog wat. Ze willen gehoorzame, op Harvard-opgeleide slimmeriken zijn die weten hoe ze de perfecte buitenlichamelijke ervaring kunnen laten gebeuren. Nee, niet precies wat wij voor ogen hadden! Kindercoach IJsselstein, maar als je bereid bent ze die vrijheid te geven en ze te helpen hun ware potentieel te realiseren, dan heb je een geweldige kans in handen. Hier zijn een paar van de vele manieren waarop je het creatieve denken van een kind kunt stimuleren, zijn analytische vaardigheden kunt vergroten en hem kunt leren zijn eigen tijd te beheren om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

Maak leren leuk door het te laten draaien om lof en beloningen

Mensen zijn sociale dieren. Op een feestje of in de klas, uw kind zal zich op zijn gemak voelen als het een taak of gesprek aan een andere leerling moet overlaten. Mensen zijn ook dol op sociale spelletjes, of het nu gaat om het maken van een deal om een maaltijd te stelen of het delen van een geheim. Uit een studie bleek zelfs dat het gemiddelde kind ongeveer een derde van de tijd doorbrengt als Bubba, de BB-Ster, met een ander kind. Als u uw kind in beweging wilt krijgen, probeer dan het leren leuk en lonend te maken.

Probeer de leerdoelen van uw kind te onthouden.

Zowel uw kinderen als uw ouders zijn leraren. Wat u kunt doen is onthouden wat elk kind wil bereiken en hen helpen beseffen dat ze vooruitgang boeken in hun leerproces. Kindercoach IJsselstein, dit is de essentie van belonen en straffen. Als uw kind altijd in alles wint, zult u hem slecht gezind zijn. Aan de andere kant, als hij altijd een idee of een spelfout weggooit, zult u een goede tijd hebben en zijn creativiteit aanmoedigen. Dit zal uw kind helpen zijn kennis toe te passen op nieuwe situaties en hem helpen beseffen hoe leuk hij het vindt.

https://coachpraktijkgroei.nl