0rk.nl
Image default
Zorg

Veilige EPD software voor therapeuten

Ben je logopedist en ben je van plan een eigen praktijk te starten? Of ben je wellicht al werkzaam als logopedist en heb je nog epd software nodig? Dan kan de logopedie software van edevop je daarin uitstekend ondersteunen.

In het softwarepakket vind je de onderstaande functionaliteiten:

  • Een eenvoudig EPD formulier, hiermee is dossiers bijhouden een fluitje van een cent.
  • Een makkelijk te gebruiken agenda, waarmee je altijd inzicht in je afspraken hebt.
  • Direct declaratie mogelijkheid naar VECOZO.
  • Facturen opstellen en verzenden.
  • Controle op verzekeringgegevens (COV) via VECOZO.
  • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview.
  • Veilig email berichten verzenden via Zorgmail.

Voor wie is edevop?

Edevop online is momenteel te gebruiken voor de beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en oefentherapie. Er is een handig EPD formulier samengesteld. Dit formulier voldoet aan de richtlijn van jouw beroepsgroep.

Waarom edevop?

Het voordeel van edevop online is dat je deze altijd en overal kunt gebruiken omdat het een webbased software is. Dit betekent dat je vanuit een website werkt. Waardoor je snel en makkelijk kunt werken. Met enkel de functionaliteiten die je nodig hebt. Voor een aantrekkelijke prijs van € 35,- per maand. Daarnaast voldoet de software van edevop veiligheidseisen. Al je privacy gevoelige gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud. Ook is edevop is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering.

Meer weten?

 

Heb je nog vragen over de software? Je kunt op de site kijken of je vraag op de site te vinden is bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. Ze zijn te bereiken op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur, op donderdagen kun je ze bereiken van 9.00tot 15.00 uur. Op telefoonnummer 085 773 1474 of op mailadres info@edevop.nl. Ook staan er op de site handige handleidingen om edevop online te leren kennen.

Related posts

Acupunctuur Uithoorn helpt je om weer goed in je vel te zitten.

Tips om een patient journey te verbeteren

Manieren om een scheiding te voorkomen