0rk.nl
Image default
Bedrijven

Cito-voorbereiding nodig? Preclarum geeft een-op-een Citotraining groep 7

Citotraining groep 7 van Preclarum: uw kind behaalt de score die bij hem past

De Cito-toets speelt een belangrijke rol bij het schooladvies van uw kind. De resultaten in het leerlingvolgsysteem vanaf groep 6 en de visie van de leerkracht wegen zwaar, maar de Cito-toets vormt een tweede advies, aan de hand waarvan het schooladvies kan worden aangepast. Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij Citotraining in groep 7? Preclarum is een toonaangevende organisatie voor training en onderwijs in Rotterdam, die door middel van Citotraining uw kind optimaal kan voorbereiden op de Cito-eindtoets.

Meer zelfvertrouwen na Citotrainingen in groep 7

Preclarum biedt trainingen voor kinderen uit alle basisschoolgroepen vanaf groep 3. De Citotraining groep 7 is erop gericht om het zelfvertrouwen te vergroten, zodat kinderen minder stress ervaren en de scores kunnen halen die bij hen passen. Uw kind oefent samen met de trainer met voorbeeldopgaven. In de onderdelen die uw zoon of dochter lastig vindt, wordt bijscholing gegeven. Door voldoende oefening krijgt uw kind de juiste basisvaardigheden voor rekenen en begrijpend lezen.

Preclarum Rotterdam: expert op het gebied van coaching

De Cito-begeleiding van Preclarum Rotterdam kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo kan de trainer begeleiding geven bij u thuis of op de basisschool. Ook is het mogelijk om de lessen online of op kantoor aan het Westplein in Rotterdam Centrum te volgen. Aangezien het gaat om een-op-eentraining, staat persoonlijke aandacht door de gediplomeerde trainer voorop. De trainers zijn goed opgeleid en zijn in staat om uw kind op een breder gebied te helpen dan alleen met de inhoud van de lessen.

Als uw kind goed leert omgaan met de Cito-toetsmethode en lastige onderdelen extra oefent, dan zal hij of zij veel minder druk ervaren. Preclarum heeft al veel kinderen geholpen met Citotraining groep 7 en biedt ook andere vormen van ondersteuning, zoals huiswerkbegeleiding en remedial teaching. Neem vrijblijvend contact op, dan belt de adviseur snel terug voor een gratis kennismakingsgesprek!

https://www.preclarum.nl/

Related posts

Een wortelkanaalbehandeling Den Haag wordt enkel met het beste materieel voor u uitgevoerd

Wijsmanduurzaam zonnepanelen en meer

Inbrekers in Limburg