0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek gezocht

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een arbeidsdeskundig onderzoek kan doen bij mijn bedrijf. Ik heb een werknemer die ziek is en daarom wil ik dit onderzoek laten instellen omdat dit verplicht is volgens de wet. Ook wel ik dit graag door een buitenstaand bedrijf laten regelen zodat alles eerlijk wordt afgehandeld. We werken in de bouw en er is een werknemer van de steiger gevallen een week geleden. Dit is natuurlijk zeer ernstig en daarom dat ik een arbeidsdeskundig onderzoek in moet stellen. Mijn bedrijf bestaat nu 9 jaar en het is mij gelukkig nog nooit zo ernstig overkomen. Wel heb ik al eens eerder een arbeidskundig onderzoek moeten aanvragen maar het is nog nooit zo ernstig geweest als nu. Daarom wil ik dat het heel erg goed geregeld wordt. Ook wil ik graag dat het snel wordt geregeld aangezien het al een week geleden gebeurd is. Ik zit dus in de bouw en daar zijn strikte regels aan verbonden dus we moeten goed nagaan wat er precies is gebeurd. Gelukkig vallen de verwondingen mee en is mijn werknemer er goed vanaf gekomen.

ADXpert

Ik was dus aan het zoeken naar een bedrijf wat deed aan arbeidskundig onderzoek. Ik zocht bijna alle sites af op het internet omdat ik de juiste wou vinden. Het bedrijf moest natuurlijk al vaker dit soort situaties meegemaakt hebben en dus de nodige ervaring hebben. Ook moesten ze snel werken want ik had geen zin en dat zou ook niet netjes zijn om weer 2 weken te moeten wachten, het liefst wilde ik dat het binnen een week opgelost was. Ik kwam uiteindelijk terecht bij adxpert.nl. Dit bedrijf leek me wel de goede. Ze hadden de nodige ervaring en ook kon het al binnen 5 dagen geregeld worden. Ik vroeg op de website meteen een offerte aan en dit viel me alles mee. Ik maakte een afspraak en alles verliep helemaal prima. Ik ben erg blij met de hulp van adxpert.