0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Plastic producten laten spuitgieten

Recent ben ik een onderneming begonnen met plastic bakjes voor beugels. Maar die moet ik natuurlijk wel laten maken! Daarom laat ik ze spuitgieten bij SPF Plastics. Maar helaas wordt dat dan wel een flink kostenplaatje. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een spuitgieterij. Graag vertel ik in dit blogje wie dat is geworden, waarom ik voor hen heb gekozen en hoe het hele proces is verlopen.

 

Spuitgieterij SPF Plastics BV

 

Toen ik op zoek ging naar een spuitgieterij die mijn product wilt gaan spuitgieten, ben ik op het internet deze zoektocht gestart. En al gauw kwam ik SPF Plastics BV tegen. Hun verhaal op de website zag er namelijk heel erg goed uit. Ook een heel positieve uitstraling. Daarnaast las ik bij de recensies dat zij heel erg goed zijn en erg pro-actief werken. Precies een bedrijf waar ik naar op zoek ben! Daarom heb ik dan ook contact met hen opgenomen. Zij reageerden direct enthousiast dat ik mijn eigen bedrijf heb en graag plastic producten bij hen wil laten spuitgieten. En natuurlijk waren ook zij erg tevreden over hun referenties. Omdat ze begrepen dat ik erg serieus ben, hebben we direct een afspraak ingepland. Dan zou ook een ontwerper erbij zitten die alles kon gaan uittekenen en kijken of dat het realistisch zou zijn om dat te kunnen gaan spuitgieten. Inclusief een spuitgieter erbij om zijn expertise erop los te laten. Hartstikke fijn natuurlijk!

 

Eindresultaat

 

Vervolgens is er gestart met het produceren van de plastic producten. En dat is fantastisch geworden! Kwalitatief zeer hoogwaardig. En ik ben op termijn ook goedkoper uit dan dat ik ze ergens ging inkopen. Echter moet ik ze dan natuurlijk wel verkopen. Gelukkig heb ik een marktonderzoek gedaan en blijkt er zeker vraag naar te zijn. Daarnaast kan ik, nu ik ze zelf laat produceren, ook mijn eigen twist eraan geven voor iets unieks.

Related posts

Het gebruik van internet

Verschillende soorten verf

Suiker vervangen door zoetstoffen? 3 redenen om dit wél te doen