0rk.nl
Image default
Bedrijven

Aanvraag doen voor een zakelijke lening?

Op zakelijkelening.nl kunt u, wanneer u interesse heeft in het afsluiten van een zakelijke lening, verschillende leningen eenvoudig vergelijken. De website vergelijkt inmiddels tussen acht verschillende zakelijke kredietverstrekkers. Ook kunt u op de website terecht voor meer relevante informatie voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is in de aanvraag van een lening. Tevens kunt u zichzelf op de hoogte houden van financieel nieuws en economische trends. U kunt binnen tien minuten een kredietaanvraag doen. Dit kan eenvoudig vanaf uw eigen computer. Wanneer u interesse heeft in een Swishfund lening, dan kunt u een krediet lenen van €3.000,- tot een maximum van €250.00,-. De looptijden zijn zeer flexibel; ze variëren van 3, 6 tot maximaal 12 maanden.

 De aanvragen voor krediet op Swishfund worden doorgaans binnen een werkdag beoordeeld. Het enige dat u nodig heeft voor de beoordeling van een kredietaanvraag is een transactie-overzicht van de zakelijke bankrekening. Alle voorstellen voor zakelijke leningen zijn geheel vrijblijvend en geheel kostenvrij. Als u er voorkeur aangeeft, dan kunt u uw kredietvoorstel bespreken met een van onze medewerkers.

 Een populaire kredietverstrekker is Funding Circle. Deze kredietverstrekker accepteert eenvoudig een leningaanvraag. Funding Circle heeft in het verleden kredieten verstrekt voor een grote verscheidenheid aan ondernemers in het MKB. Denk hierbij aan: eenmanszaken, vennootschappen onder firma en besloten vennootschappen. Funding Circle heeft zeer aantrekkelijke rentepercentages en dat is gebleken uit de meer dan 45.000 verstrekte leningen sinds 2010.

De meest prominente voordelen van Funding Circle zijn, buiten het boetevrij aflossen, de flexibele looptijd vanaf minimaal 6 tot maximaal 60 maanden. De leningen van Funding Cricle zijn ook erg snel aangevraagd: u ontvangt altijd binnen 24 uur een beslissing over uw krediet.

De overige kredietverstrekkers die u op zakelijkelening.nl kunt vinden zijn: Kredietvooruit, ABN Amro New 10, Bridgefund, OPR Bedrijfskrediet, B2Businesslening en Atlantis Financiers. Kijk voor meer informatie over economische trends en zakelijke leningen op zakelijke lening.nl