0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Witgoed reparatie? Wasmachine reparatie & Teamwitgoed Utrecht

Doet de wasmachine vreemd en heb je per direct witgoed monteur Utrecht nodig? Ga dan naar de website om je storing te melden, je kunt dat gemakkelijk en snel via de website doen. Je vertelt in het opmerkingsveld wat het probleem is en klikt op “versturen”. De witgoedmonteur Sem Janssen zal telefonisch contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, hij zal je vragen welk tijdstip je het beste schikt om zo te kijken wat handiger is. 

Wasmachine reparatie is een goedkope oplossing.

Je wilt natuurlijk niet teveel geld besteden aan een wasmachine die het niet meer doet, anders zou je beter een nieuwe wasmachine kunnen kopen. Een nieuwe wasmachine kost al snel 400 tot 1000 euro. Daarom is wasmachine reparatie Utrecht teamwitgoed.nl een betere keuze, je betaald veel minder voor reparatie dan dat je een nieuwe gaat kopen.

Had ik je al verteld dat teamwitgoed geen voorrijkosten rekent? Dat betekent dat je niet hoeft te betalen als de monteur naar je wasmachine komt kijken, dat is wel uniek. Want de meeste monteurs rekenen wel voorrijkosten en dat stapelt al snel de rekening op, dan kun je net zo goed de wasmachine niet laten repareren.

Witgoed reparatie Utrecht

Niet alleen wasmachines worden gerepareerd bij teamwitgoed, er worden ook vaatwassers, drogers en koelkasten gerepareerd. Dus mocht je nou meerdere problemen hebben met je witgoed dan kun je gelukkig altijd contact opnemen met deze reparateurs, ze zullen elk type probleem voor je oplossen. En dat allemaal tegen een scherp en eerlijk tarief, alles gaat in overleg dus je kunt zelf aangeven of je wilt dat de witgoed gerepareerd wordt ofniet.

https://www.wasmachineutrecht.nl/