3 tips om een inbraak te voorkomen in Amsterdam

Amsterdam is een enorme stad waar vel gelegenheden en winkels zijn te vinden. Deze stad heeft dan ook enorm veel inwoners afkomstig van Nederland en het buitenland. Veel mensen kiezen ervoor om in Amsterdam te gaan wonen. Dit kan veel verschillende redenen hebben. De meest gehoorde reden is dat mensen graag dichtbij het werk willen wonen en daar is in veel sprake van. Het gevolg is dat er te weinig plek is en dat daardoor de prijzen enorm stijgen. Daarnaast zorgt dit voor meer kans op inbraken. Over dat laatste gaan we je in deze blog 3 tips geven.

Denk eraan om de deur op slot te doen

let er altijd op dat de deur dicht is voor je weg gaat. Dan bedoelen we niet alleen de deur dichtdoen, maar deze ook af te sluiten met een slot. Zo wordt het veel moeilijker voor een inbreker om binnen te komen en al je dus ook veel minder kans hebben dat er wordt ingebroken. 

Waardevolle spullen voor jezelf houden

Heb je iets in huis dat heel waardevol is en wil je ervoor zorgen dat dit niet gestolen wordt? Zorg er dan voor dat zoweing mogelijk mensen af weten van het bestaan ervan. Deel daarom geen foto’s ervan op social media en houdt het dus allemaal lekker voor jezelf. Let er ook op dat deze spullen niet in het directe vizier te zien zijn voor omwonenden. Dit zal er namelijk voor zorgen dat kansen op inbraak enorm afnemen of zelfs nihil worden.

Van plan om langere tijd weg te gaan? Zorg dan dat dat niet zo lijkt!

Ben je van plan om een langere tijd op vakantei te gaan? Dan is het een aanrader om de verlichting aan te laten en hierdoor te laten lijken dat er iemand thuis is. Kans op inbraak zal hierdoor drastisch verminderen . je kan er ook voor kiezen om een vriend of familielid op het huis te laten passen.

Een slotenmaker inhuren in Amsterdam

Zoals we al aangaven is Amsterdam een enorme stad die bekend staat om de vele evenementen , horecagelegenheden en vele winkels. In Amsterdam wordt er over het algemeen meer ingebroken dan in kleinere steden en daardoor is het inzetten van een slotenmaker geen overbodige luxe. Je kan deze inzetten om je sloten te laten verstevigen of om nieuwe sloten aan te brengen. Ook bij inbraak kun je een slotenmaker inhuren om een nieuw slot erop te zetten. Slotenmaker SOS Amsterdam is een van de vele slotenmakers die dit kan doen. Het verschil tussen andere slotenmakers is echter dat de prijzen lager zijn en je sneller bent geholpen.

 

 

https://slotenmaker-sos.nl/slotenmaker-amsterdam/