0rk.nl
Image default
Financieel

Wehkamp lening oversluiten

Wehkamp lening oversluiten

Wehkamp is een Nederlandse online detailhandelaar die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder kleding, elektronica, en huishoudelijke artikelen. Klanten kunnen bij Wehkamp een lening aanvragen om hun aankopen te financieren.

Wehkamp geld lenen of via Tinka (dezelfde eigenaar) kan in bepaalde situaties handig zijn, maar er zijn ook een aantal redenen om een Wehkamp lening naar VDZ over te dragen. In dit artikel zullen wij de verschillende redenen daarvoor bekijken, en hoe klanten dat kunnen aanpakken.

Wat is een Wehkamp lening?

Een Wehkamp lening is een soort persoonlijke lening die gebruikt kan worden om aankopen bij de Nederlandse online winkelier Wehkamp te financieren.

U betaalt al snel de hoofdprijs bij Wehkamp, want de rente bedraagt maar liefst 9,9% per jaar. Dit betekent dat een lening van € 2.500 u € 254 kost in de loop van 24 maanden.

De gemiddelde rente voor persoonlijke leningen in Nederland is momenteel 4,9%. Dat betekent dat een lening van Wehkamp meer dan twee keer zo duur is dan de gemiddelde rente in Nederland. Het is dus zeer interessant voor uw portemonnee om uw lening van Wehkamp te herfinancieren bij een andere aanbieder, zoals VDZ. 

Waarom een lening van Wehkamp oversluiten?

De belangrijkste reden waarom klanten hun Wehkamp lening oversluiten naar VDZ, is vanwege de lagere rente die VDZ aanbiedt. VDZ biedt een veel scherpere rente op zijn leningen voor 9,4%, waardoor de klanten op de lange termijn een aanzienlijk bedrag kunnen besparen (besparing van €10,- per maand gedurende 24 maanden).

Een andere reden om een lening van Wehkamp bij VDZ te herfinancieren is de flexibiliteit die VDZ biedt. Klanten kunnen ervoor kiezen hun lening terug te betalen over een periode die hen past, wat bij Wehkamp niet altijd mogelijk is.

Hoe werkt het oversluiten van een Wehkamp lening?

Klanten kunnen een lening bij VDZ aanvragen door een online aanvraagformulier in te vullen. Zodra zij goedgekeurd zijn voor een lening, kunnen zij het geld gebruiken om hun bestaande lening bij Wehkamp af te lossen. Daarna zullen zij alleen nog terugbetalingen aan VDZ hoeven te voldoen.

Wehkamp biedt momenteel niet de mogelijkheid om leningen op te waarderen, dus klanten die extra geld nodig hebben zullen een nieuwe lening moeten afsluiten.

 

https://www.vdz.nl/uw-krediet-van-mijnwehkamp-oversluiten/