0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Wees uniek en laat je brievenbusdoos bedrukken!

Als je eigenaar bent van een bedrijf is het belangrijk dat je je zo goed mogelijk onderscheidt van andere bedrijven in dezelfde branche. Een van de aspecten hiervan is er voor te zorgen dat je bedrijf bekendheid werft. Een van de dingen die je dan zou kunnen doen is de grote brievenbusdoos bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit kan ook handig zijn voor postbodes, zo kunnen zij precies zien waar ze de post voor het bedrijf moeten bezorgen. 

Wat is een brievenbusdoos?

Brievenbusdozen hangen zijn brievenbussen in de vorm van een doos. Vaak is deze van plastic, maar hij kan ook van metaal zijn. De brievenbus hangt vaak aan de muur van een pand of huis,  maar hij kan ook aan een paal hangen aan het begin van de oprit of in de tuin. Op de doos zit een klep die open kan, vervolgens kan de post dan in een gleuf in de doos gestopt worden. Vaak kan de post worden opgehaald doordat de gleuf in een klep zit die opengeklapt kan worden, maar soms dan kan de bus ook worden opengemaakt met een speciale sleutel. Vaak hebben bedrijven in plaats van een brievenbus in de voordeur, een brievenbusdoos. 

Waarmee kan je de brievenbusdoos bedrukken?

Je kan dus de brievenbusdoos bedrukken met het logo van het bedrijf en die kan je zo groot maken als je zelf wilt. Je kan ook een brievenbusdoos bedrukken met een opvallend kleur zoals rood, geel, groen, blauw, paars, roze of oranje. Je kan ook kiezen voor een patroon zoals streepjes, sterretjes, stipjes, bolletje, driehoekjes, vierkantjes, rechthoeken, regenbogen, wolken, zonnetjes, maantjes of dieren. Je kan bij het brievenbusdoos bedrukken dus kiezen voor veel verschillende designs die perfect bij het bedrijf passen.