0rk.nl
Image default
Marketing

Webcamcover bedrukken bij webcamcovers.nl

Bij webcamcovers.nl kunt u naast het bedrukken van een webcamcover ook allerlei verschillende soorten en maten kopen. Wij verkopen allerlei verschillende maten en vormen, maar ook in verschillende kleuren. Webcamcovers zijn niet alleen handig voor bijvoorbeeld skype meetings, maar ook voor hackers. Hackers kunnen namelijk meekijken en luisteren via de camera van uw laptop, tablet en telefoon. Dit kunnen ze doen als u een bestand of software heeft gedownload van het internet. Dit bestand kan dat een virus of malware bevatten. Vandaar dat webcamcovers enorm belangrijk zijn!

Webcamcover bedrukken

Als u webcamcovers wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo erop, dan zit u bij ons op de juiste plek. Wij zijn namelijk de goedkoopste van heel Nederland. Het is erg verstandig om webcamcovers niet alleen privé, maar ook voor uw bedrijf of baan te kopen. U kunt niet alleen uw logo laten bedrukken, maar u kunt ook webcamcovers bestellen met andere bedrukkingen erop. Bijvoorbeeld voor een geschenk of voor uw personeel als cadeau. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken na de goedkeuring van de drukproef. Soms kan het sneller in overleg. 

Webcamcover voor uw bedrijf

Als u een webcamcover wilt bedrukken gebruiken 4 soorten webcamcovers. U kunt kiezen tussen vierkant of rond en zwart of wit. Deze covers zijn 0,7 millimeter dik. Dit betekent dat deze covers geschikt zijn voor allerlei soorten computers inclusief een Macbook dit is handig als u verschillende computers op de zaak heeft.. U kunt maar liefst 4 soorten kleuren gebruiken als u iets wilt laten bedrukken. Ook is dit een webcamcover die zelfklevend is. Dit is van goede kwaliteit en zorgt er dus voor dat het nooit loslaat. Meestal zorgt een zelfklevende cover ervoor dat het schade achterlaat aan de laptop wilt u deze eraf halen. Maar deze webcamcover zorgt ervoor dat er geen schade aan de laptop komt. Wat betekent dat deze ook geen schade aanricht of computer in uw bedrijf waar u zuinig op bent. 

Prijs 

De prijs is altijd inclusief verzendkosten en voorbereidingskosten. Voor 100 stuks betaalt u €3,21 per webcamcover. Bij 50.0000 stuks betaalt u maar liefst €0,78 per stuk! Wij hanteren een methode waarbij de prijs per cover goedkoper wordt als u er meer besteld. Bij elke webcamcover die u bestelt krijgt u een gratis plastic seal met een dubbelzijdig bedrukt kaartje in seal.