0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Wat is er zo bijzonder aan de nieuwste Dyson stofzuigers? Een aantal zaken die belangrijk zijn!

In 2016 onthulde Dyson eindelijk zijn nieuwe robotstofzuiger, de Dyson 360 Eye. Hij kost een koele £800, maar belooft om zonder hulp vrolijk zijn weg te vinden in uw huis. Onze tests hebben aangetoond dat de robotstofzuigers over het algemeen niet kunnen tippen aan modellen op ware grootte voor reinigingskracht, maar de beste modellen kunnen uw huis er schoon uit laten zien, zodat u uw hoofdstofzuiger minder vaak hoeft uit te graven. Wil je meer weten? Bekijk dan de beste dyson stofzuigers van dit moment.

Wat is de beste Dyson robot van dit moment?

We hebben de Dyson robot op de proef gesteld, samen met rivalen van iRobot, Neato, Miele, Samsung en meer. Slechts één robot maakte genoeg indruk op ons om Beste Koop te worden, en een aantal was zo slecht dat we ze als Don’t Buys hebben bestempeld om te vermijden.

  • De ergste modellen hadden moeite om hun weg te vinden en deden een vreselijk karwei van schoonmaken – één model pakte slechts 4% van het stof dat we in zijn pad stopten.  Als het idee van een robothelper aanspreekt, controleer dan onze robotstofzuigerbeoordelingen om het model te zien dat wij aanbevelen. 

Dyson stofzuigers vs. andere stofzuigers

Al die technologie en glanzende marketing kan er verleidelijk uitzien, maar hoe verhoudt Dyson stofzuigers zich tot anderen als het gaat om de essentie? Zakloze reiniging Dyson stofzuigers zijn echt van de grond gekomen na een marketingcampagne rond de voordelen van zakloze reiniging. Het belangrijkste voordeel is dat u niet de voortdurende kosten of rompslomp van het kopen van vervangende zakken heeft. 

Dyson is toch echt een topmerk voor stofzuigers, en dat kost wat

U kunt nu stofzuigers zonder zak van vele merken kopen, maar een nadeel van alle stofzuigers zonder zak is dat het stof niet netjes in een zak zit die u eruit trekt en weggooit. Het legen van stofzuigers zonder stofzak kan een rommelig karwei zijn en is misschien niet ideaal voor mensen met allergieën. Zie voor meer informatie ons advies over het kopen van een stofzuiger zonder stofzak.

  • Dyson’s Hygiënische Vuiluitwerper Recentere Dyson stofzuigers zijn voorzien van het nieuwe Hygiënische Vuiluitwerpermechanisme. Dit is in wezen een siliconen kraag die langs de binnenkant van het stofreservoir naar beneden glijdt, waardoor stof en vuil naar buiten worden geduwd. Dit zou moeten betekenen dat u uw handen niet in de vuilnisbak hoeft te steken om eventuele restjes eruit te halen – iets waar we in het verleden al eens problemen mee hebben gehad.
https://vergelijk-gratis.nl