0rk.nl
Image default
Bedrijven

Wat is een bubbelenvelop?

Normale enveloppen gebruik je waarschijnlijk wanneer je een kaartje op de post doet. Maar wat zijn bubbelenveloppen dan precies? Ze zien er wat vreemder uit dan gewoonlijk en je vraagt je misschien wel af waarom en waarvoor deze gebruikt worden. Dit is vrij eenvoudig te verklaren. Ze zijn namelijk bijzonder handig wanneer er kleinere, waardevolle producten via de post verzonden moeten worden. Dit dient dan wel te vallen onder brievenbuspost. Er zitten bepaalde eisen aan deze brievenbuspost. De maximale afmeting bijvoorbeeld. Deze is vast gesteld op 38 x 26,5 x 3,2 cm. Ook zijn er regels wat betreft het gewicht van de post. Deze mag maximaal 2 kilo wegen.

 

Wat je ermee vervoert

Het zijn vaak dezelfde producten die in een bubbelenvelop op de post gedaan worden. Dit zijn voornamelijk producten die anderzijds snel beschadigen en om deze reden voorzichtig verzonden dienen te worden. Vaak worden spullen als Dvd’s, Cd’s en verschillende soorten elektronica accessoires met deze enveloppen verzonden. Door de bubbels die in de bubbelenveloppen verwerkt zitten blijven de producten goed beschermd en kunnen ze wel een stootje hebben. Wanneer je echt voorzichtig wilt zijn kun je bijvoorbeeld je product eerst in een bubbel envelop doen om ze vervolgens in een ‘normale’ envelop te doen. Zo neem je het zekere voor het onzekere.     

 

Verschillende soorten

Je hoeft niet verder te zoeken dan luchtkussengigant als je opzoek bent naar de beste bubbelenveloppen. Zij verkopen elke soort envelop die je maar kunt verzinnen. Elke soort envelop wordt voorzien van de beste kwaliteit bubbeltjesplastic. Ook heeft elke envelop een sluitstrip die erg gebruiksvriendelijk is. De enveloppen die ze bij luchtkussengigant verkopen worden hieronder vermeld.

 

DVD-formaat luchtkussen enveloppen à De afmeting van deze envelop is 180 x 265 millimeter. Wanneer jij dingen als hoesjes moet versturen is dit soort envelop ideaal.

 

A4-formaat luchtkussen enveloppen à Dit spreekt voor zich. Het formaat van deze envelop is 220 x 340 millimeter. Deze envelop is ideaal wanneer je tijdschriften of fotolijsten moet versturen.

 

CD-formaat luchtkussen enveloppen à Deze envelop heeft een afmeting van 150 x 215 millimeter. Vaak worden deze enveloppen gebruikt voor kleinere accessoires.

 

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/