0rk.nl
Image default
Zakelijk

Verfsjablonen op maat

Als u een eigen bedrijf heeft, wilt u natuurlijk altijd en overal zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Wij hebben onlangs een ontzettend handig middel ontdekt waar u dit mee kunt bereiken, namelijk verfsjablonen. Verfsjablonen hebben verschillende functies en kunnen op vrijwel ieder formaat besteld worden. Misschien voor de hand liggend, maar verfsjablonen kunnen gebruikt worden voor het spuiten van verf op ondergronden, maar wist u dat ze ook gebruikt worden voor het maken van aanduidingen op betonnen wanden? Hier stopt het lijstje van functionaliteiten nog niet. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van verfsjablonen en wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder, wij vertellen u er meer over.

Ontzettend veel functionaliteiten

Verfsjablonen kunnen dus gebruikt worden voor het verven van een ondergrond en het maken van aanduidingen op betonnen wanden. Maar ook wanneer u gebruik maakt van zandstralen is een verfsjabloon ontzettend functioneel. Daarnaast zijn verfsjablonen ook te gebruiken bij bekisting, op kratten of voor het markeren van flightcases kan een verfsjabloon handig worden ingezet. Zo zouden we nog wel even door kunnen gaan met de lijst van functies die een verfsjabloon kan hebben, maar wat u echt wilt weten is een goede partij waar u kwalitatief sterke verfsjablonen op maat kunt bestellen. Wij raden hier Bosman Reklame voor aan. Deze partij heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vak en zij maken vrijwel dagelijks verfsjablonen voor de zakelijke industrie. Zij maken hun sjablonen uit 1,5 mm dik aluminium of uit 2 mm dik PVC. Zij kunnen hier letters uit frezen, maar ook het uitsparen van uw bedrijfslogo of www-adres is een mogelijkheid. De letters worden uit het materiaal gehaald en de eilandjes van de letters worden vervolgens verboden door middel van verbindingsstreepjes. Deze streepjes zorgen ervoor dat de letters er niet uit vallen.

Bestel uw verfsjabloon bij Bosman Reklame

Wilt u meer weten over de functionaliteiten en doelen van een verfsjabloon? Neem dan eens een kijkje op de website van Bosman Reklame. Hier vindt u meer informatie over dit onderwerp. Heeft u hierna nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact op met de specialisten van deze partij. Zij weten hier alles over en helpen u graag verder.

https://www.bosmanreklame.com/

Related posts

Wel of niet kiezen voor een kookeiland?

De voordelen van een anhydriet vloer

Spuitgieten uitleg