0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

Loodaccu lader nodig?

Loodaccu’s worden met een vaste spanning opgeladen. Hierbij is het van belang dat de spanning niet te groot is, anders neemt de capaciteit van de accu af. De laadstroom neemt hierdoor tijdens het laden langzaam af als de accu vol wordt. Bij Rebatt vindt u diverse loodaccu laders die u tegen een scherpe prijs kunt bestellen. Dus heeft u een loodaccu lader nodig? Neem dan snel een kijkje in de webshop.

Aanbod

Via de webshop van Rebatt vindt u loodaccu laders van 12V, 24V, 36V en 48V. Des te hoger het vermogen, des te langer de laadcapaciteit. Natuurlijk verschilt het per apparaat welke lader u nodig heeft, want het ene apparaat heeft nu eenmaal meer stroom nodig dan het andere. Weet u niet zeker welke soort lader u nodig heeft? Vraag onze adviseurs gerust om hulp.

Bescherming

De acculaders bij Rebatt zijn beschermt tegen overladen, kortsluiting, verkeerd aansluiten op de accupolen en de lader wordt uitgeschakeld wanneer er teveel stroom wordt gegeven. Kortom de laders hebben een optimale bescherming.

Prijs

Als u al een beetje heeft rondgekeken op internet dan ziet u dat de loodaccu laders tegen uiteenlopende prijzen worden aangeboden. Wilt u graag er zeker van zijn dat u een apparaat koopt van goede kwaliteit en waarvoor u niet de hoofdprijs hoeft te betalen? Dan adviseren we u om uw aankoop te doen bij Rebatt. Als u een bestelling plaatst van €50 of meer dan zijn de verzendkosten ook nog eens gratis. Zo hoeft u dus niet onnodig extra geld te betalen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over een type loodaccu lader? Of wilt u graag weten welke lader u nodig heeft voor uw elektronische apparaat? Dan raden we u aan om contact op te nemen met één van onze medewerkers van Rebatt. Onze medewerkers zijn allemaal erg ervaren en weten als geen ander welke loodaccu lader u nodig heeft.

https://www.rebatt.nl/