0rk.nl
Image default
Vakantie

We are going to Ibiza!

Ben je aan het plannen om naar Ibiza te gaan maar zie je door het bos de bomen niet meer? De stress begint toe te slaan omdat je nog zoveel moet doen. Je hoeft niet meteen in paniek te slaan maar begin bij het begin. Het voordeel is dat je voor Ibiza geen visum of reispas nodig hebt als je van Nederland of Europa komt. Ibiza is een Spaans eiland en is dus gelegen in Europa en de Europese Unie, een geldige identiteitskaart volstaat. Vraag wel zeker eens na aan je verzekeringsagent of je verzekert bent in het buitenland. Om dezelfde reden dan dat je geen reispas nodig hebt zou dit geen enkel probleem mogen zijn. In Europa kan je normaal zonder enig probleem de grenzen over gaan en kan je vliegen binnen heel Europa zonder speciale verzekeringen af te sluiten.

 

Ga je met de auto of het vliegtuig?

Neem je het vliegtuig naar Ibiza of ga je toch met de auto of de camper? Als je met het vliegtuig komt kan je ook een auto huren Ibiza. Vanuit Valencia is er een veerboot die je kan overzetten naar Ibiza. Als je met de camper wilt gaan mag je je vooral niet laten tegen houden, weet dat het kan maar het is wel een hele rit. Als je toch met het vliegtuig gaat zoek dan even naar de goedkoopste vliegtickets. Enkele websites waar je eens op kan gaan zoeken zijn goedkope-vliegtickets.nl of cheaptickets.nl, zij staan ook bekend voor steeds de goedkoopste te zijn. Vergelijk meerdere websites, het kan zijn dat er andere vluchten worden aangeboden met minder goede vlieguren of net veel betere. Kijken en vergelijken is dus de boodschap!

 

Ben ik wel voldoende voorbereid?

Het is bijna tijd om je valies in te pakken en naar dit levendige feest eiland te vertrekken. Check toch nog eerst even of je credit kaart en identiteitskaart nog geldig zijn. Zo sta je nooit voor verrassingen en kan je met een gerust gevoel vertrekken. Het enigste dat je nu nog moet doen is kijken of je alles bij hebt en alle documenten in orde zijn. En nu, vertrekken maar en geniet van deze geweldige ervaring!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl