0rk.nl
Image default
Kinderen

Typediploma binnen 12 weken!

Je Typediploma halen binnen 12 weken? Dat is mogelijk bij Typeapp. Hier lees je meer over de typecursus kind van Typeapp.

 

Wat is Typeapp?

Op Typeapp kan jij je typediploma halen door middel van games te spelen, hierdoor leer je het blindtypen. Door het blind typen te leren met games lukt het veel beter dan op een saaie typewebsite omdat je hier echt ook iets doet was je echt leukt vind om te doen. Dit kan al binnen 12 weken tijd. Maar kinderen kunnen zelf bepalen hoe lang ze erover doen. Kinderen leren bij Typeapp verschillende onderdelen zoals je typsnelheid maar ook om blind leren typen kind.

 

Hoe haal je je typdiploma?

Er zijn verschillende pakketten te verkrijgen bij Typeapp kids. De manier om je typdiploma te halen is dus bij pakket anders. Bij het eerste pakket krijg je onder andere een jaarlicentie, online begeleiding via de e-mail en zijn er gratis dyslexie-opties beschikbaar. Deze cursus start dagelijks. Bij het tweede pakket van Typeapp krijg je onder andere 12 weken online begeleiding van een typdocent, je krijgt  wekelijks een e-mail van docent met resultaten en tips deze cursus start wekelijks. Bij het derde en ook het laatste pakket krijg je onder andere een 12 klassikale lessen, begeleiding van docent tijdens de les informatie en krijg je hier ook weer wekelijkse een e-mail van docent met resultaten en tips deze cursus start op verschillende data. Je moet zelf kijken wel pakket het beste bij je past. Leer je het liefst snel en wil je binnen 12 weken je typdiploma halen dan kun je beter kiezen voor pakket 2 of 3. Maar vind je het fijner om rustig op je eigen tempo te leren om te typen dan kun je het beste kiezen voor het eerste pakket. In ieder geval gebeurd alles online. Bij blind leren typen kind leer je ook om blind te kunnen typen en dat geld voor alle 3 te pakketten. Iets wat handig is voor de toekomst. Het uiteindelijke doel van je typediploma is dan ook dat je in de toekomst volledig kan blindtypen.

 

De voordelen van Typeapp

Er zijn een hoop voordelen aan Typeapp. Meteen een van de grootste voordelen is dat je bij Typeapp je typdiploma kunt halen binnen 12 weken want bij andere typeplatformen vaak veel langer duurt. Ook een groot voordeel is dat je bij Typeapp ook persoonlijke begeleiding krijgt zodat je nog beter wordt in typen maar ook in je woordenschat. Ook is de gemiddelde slagingskans 98% bij Typeapp. Als je je examen niet haalt dan krijg je een gratis herexamen tot je geslaagd bent. Ook een voordeel is dat je zelf je tijd in kan plannen wanneer je hier aan gaat zitten. Of het nou na school is, voor je gaat slapen of voor je naar school gaat bij Typeapp maakt dit niet uit en kun je zelf je tijd inplannen. Een ander voordeel en ook de laatste van deze lijst is dat je kan oefenen door middel van games te spelen. Dit maakt het oefenen veel leuker en je zult daardoor ook sneller zin hebben om te gaan oefenen in plaats van oefenen via een saaie typesite. Kortom is deze typecursus kind iets voor jou? Ga dan eens naar onze website!

https://typeapp.nl/typecursus-kinderen/