0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Stoort u zich aan uw pigmentvlekken? Laat ze verwijderen bij Van Lennep Kliniek

Als cosmetisch storend, zo worden pigmentvlekken meestal gezien. Gelukkig zijn pigmentvlekken onschuldig, maar veel mensen willen ze graag verwijderd hebben. Pigmentvlekken zorgen er namelijk voor dat u er ouder uitziet en uw teint onregelmatig is. Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht om uw pigmentvlekken te laten verwijderen.

Pigmentvlekken kunnen door meerdere oorzaken ontstaan

Pigmentvlekken komen vooral voor bij mensen van middelbare leeftijd. De meeste mensen boven een leeftijd van 40 jaar hebben namelijk minimaal 1 pigmentvlek. Daarom worden deze vlekken ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Maar pigmentvlekken ontstaan niet alleen door het ouder worden, er zijn meerdere oorzaken. Veel pigmentvlekken worden veroorzaakt doordat de huid regelmatig is blootgesteld aan de zon, waarbij de huid onvoldoende beschermd is tegen de UV straling. Pigmentvlekken komen daarom ook met name voor op plekken op het lichaam die veelvuldig met de zon in aanraking komen, zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Pigmentcellen worden geactiveerd tijdens blootstelling aan de zon. De huid wordt bruiner door het pigment, op deze manier wordt de huid beschermd tegen UV straling. Maar als de huid te lang aan de zon wordt blootgesteld kan het zijn dat de pigmentcellen een overreactie gaan geven. Er wordt dan teveel pigment door de cellen aangemaakt. Dit overschot aan pigment wordt vervolgens onregelmatig over de huid verdeeld.

Naast het ouder worden en veelvuldige blootstelling aan de zon kunnen hormonen en huidschade ook een veroorzaker zijn van pigmentvlekken.

Bij Van Lennep Kliniek kunnen wij eenvoudig en succesvol uw pigmentvlekken behandelen met de IPL huidlaser. Van te voren wordt bepaald welke speciale IPL laser behandeling voor uw type huid en kleur van de pigmentvlek de beste is.

Lijkt u ouder door rimpels? Injectables bieden de oplossing

Een andere oorzaak van er ouder uitzien dan u daadwerkelijk bent zijn rimpels in uw gezicht. Ook uw gezicht en daarmee uw uitstraling kunt u laten opfrissen bij Van Lennep Kliniek, door middel van injectables.

Bij Van Lennep Kliniek wordt altijd gewerkt naar een natuurlijk eindresultaat. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Related posts

Schadelijke ingredi├źnten voor Butt Cream

Helemaal verzorgd bij een beautysalon in Soest

Korean Skincare in de Wereld