Ondernemingsplan voorbeeld

Wilt u een voorbeeld ondernemingsplan zien en uit welke onderdelen deze bestaat? Op onze site kunt een voorbeeld zien welke wij als kantoor voor een client hebben geschreven. We schrijven deze echter voor u op maat. U heeft niets aan het marktonderzoek van een pizzeria in Amsterdam of de concurrentie-analyse van een kapper in Groningen als u een modezaak wilt starten. De plannen zijn dus werkelijk voor u op maat geschreven.

Vervolgens kunt u met ons plan een financieringsaanvraag indienen bij uw huisbank, investeerder of makelaar voor een bedrijfspand. We zorgen ervoor dat u een uitstekend ondernemingsplan ontvangt compleet met al het onderzoek en cijfers zodat u deze gerust kan indienen.

Na het bedrijfsplan

Heeft u nog twijfels in de onderhandelingen met de financiers of makelaar? Dat is geen probleem, wij ondersteunen al onze cliënten in het traject. U kunt hierbij denken aan bepalingen in het huurcontract of bepalingen in de offerte van de financier.

Er zijn voorbeeld plannen op het internet, echter er zijn geen kaders waar een business plan aan dient te voldoen. Hierdoor zijn er veel partijen in de markt die geen goed werk afleveren. Wat ons uniek maakt is voldoende content en onderzoek in de bedrijfsplannen, onze service en ondersteuning na het proces.

Helder in dienstverlening

Een overzicht van de onderdelen van onze ondernemersplannen met de tarieven is op onze site weergegeven. U mag het bedrag in 2 termijnen voldoen waardoor wij met u meedenken. Wij rekenen niet op uurbasis, onze tarieven staan vast. Zodoende geen lelijke verassingen achteraf.

Er zijn in ons land naast de bank meerder financieringskanalen waar u het plan kunt indienen waaronder subsidies, Business Angels, crowdfunders en private investeerders.

Bekijk op onze site een ondernemingsplan voorbeeld en contacteer ons nu meteen voor uw op te starten bedrijf.

 

https://www.ondernemingsplan-voorbeeld.nl/