Stalen rijplaten verhuur

De noodzaak om stalen rijplaten te gebruiken

Wanneer u bijvoorbeeld een huis gaat bouwen kan het nodig zijn dat u rijplaten moet gebruiken, omdat u een zachte ondergrond heeft. De rijplaten moeten voorkomen dat auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen niet wegzakken in de onverharde grond. Moet er regelmatig met een zware vrachtauto over een fietspad worden gereden dan wilt u voorkomen dat het fietspad wordt beschadigd. Dat kunt u doen door stalen rijplaten te gebruiken. Stalen rijplaten worden op een bouwplaats ook gebruikt wanneer er helemaal nog geen bestrating aanwezig is. Bij evenementen, waarbij tijdelijke parkeerplaatsen nodig zijn, worden over het algemeen stalen of kunststof rijplaten toegepast. Ondanks dat er kunststof en stalen rijplaten zijn worden de stalen gebruikt wanneer ze de ondergrond moeten beschermen bij een zware belasting. De stalen rijplaten kunnen tegen een stootje en zijn daarom duurzamer dan de kunststof rijplaten.

Stalen rijplaten huren

Wanneer u stalen rijplaten nodig heeft, moet u de stalen rijplaten huren bij een erkend bedrijf zoals Kolbe. Omdat er geleverd wordt vanuit een grote voorraad kunnen de bestelde rijplaten al binnen 6 uur op de plaats van bestemming zijn. Het is belangrijk dat u rechte en schone rijplaten aangeleverd krijgt. Daarom is het belangrijk dat bij de rijplaten verhuur hoge kwaliteit rijplaten worden afgeleverd. Rijplaten verhuur zal u een goede offerte op maat kunnen aanbieden voor het huren van stalen en kunststof rijplaten.

Kunststof rijplaten huren

Het komt ook voor dat u aan kunststof rijplaten genoeg heeft om bijvoorbeeld uw gras te beschermen. Ook kunststof rijplaten huren moet u doen bij een erkend bedrijf. De kunststof rijplaten zijn kleiner en lichter dan de stalen rijplaten. De kunststof rijplaten zijn 4 meter lang en 1 meter breed en die van staal zijn 5 meter lang en 1,5 meter breed. Zijn de kunststof rijplaten voldoende om uw ondergrond te beschermen dan zullen deze de beste oplossing bieden.

https://kolbe.nl/